IMAO JE JASNU PORUKU Kristijan Golubović izneo detalje konflikta sa Tomovićem, pa opleo i po Staniji (VIDEO)

Pročitao ga je

Vladimir Tomović i Kristijan Golubović
Foto: Youtube/Printscrn

Kristijan Golubović je gost emisije kod Janjuša i Cara, a naredna tema jedna je od gorućih od sinoć.

"Imao si konflikt sa Tomovićem, gde se pominje i Stanija. Šta imaš da kažeš o tome i kako bi reagovao kada bi ona ušla?" - pitao ga je voditelj Car.

Stanija Dobrojević
Foto: Instagram

Najgori je pas koji ne laje! Ona i ja smo imali neki kontakt tada, bilo je 90% korektno, 10% nekorektno! Ja uvek mogu da svarim sve stvari. Ja nisam došao u rijaliti da raskrinkavam bilo šta. Ja osetim kao čovek kuče, kad neko zareži, na primer. On treba da me hejtuje ako me ne voli, a ne te igrice, toplo-hladno - objasnio je Kristijan.

Ja bih samo ispričao jednu situaciju o jednom našem boemu. Prilazio je mojoj devojci tadašnjoj i ja ga pitam za to, pa krene tuča. Onda smo pružili ruku jedno drugom, pa mi je objasnio ko je. Smešna je bila ta situacija, ali smo sve rešili. Takav je bio Care Partibrejker! Za 20 godina robije sam ja pročitao 5000 knjiga, mnoge sam odvikavao od cigare. Kamo sreće da su ovi mediokriteti bili 20 godina. I nemojte me više pitati za ljude koje sada vidim i nikad više - rekao je Kristijan i završio.

Kristijan i Vladimir
Foto: Pink

Podsetimo, sukob Tomovića i Kristijana eskalirao je sinoć u emisiji uživo kada je Kristijan dobacio zadrugaru da je kao ženetina, a ni Tomović mu nije ostao dužan.

Nakon toga je Kristijan ustao i krenuo da se obračuna sa Vladimirom.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi