Kenan i Rialda
Printscreen/Youtube
Kenan i Rialda

Printscreen/Youtube

Kenan i Rialda, Foto: Printscreen/Youtube

Kenan i ja smo se videli. Divan utisak je ostavio na mene, jako je prizeman i karakterno jak mladi čovek. Ulazi izuzetno snažan i nadam se da će i na Rialdu preneti deo te snage. On nije ni znao da je ovakva euforija oko njih i da imaju toliku podršku, jer on je meni ispričao da se unutra osećaju napušteno i zaboravljeno - započela je ona.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Sabrina Nogo (@sarritta_3)

Iskreno se nadam da će ostati do kraja, jer su zaslužili. Zaista su pobili standarde tog rijalitija i pokazali da se može boriti sa izvesnim likovima kulturom i odmerenošću, jer njih, ne sumnjam, očekuju još gore i prljavije igranke. Znam da ih Bog čuva i znam da su oni za većinu pobednici, bez obzira ko na kraju to zaista i bude – zaključila je Rialdina mama u razgovoru za gorepomenuti portal.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nono

12.01.2021 12:52

Rialda i Kenan? Deplasirane priča Možda imaju podršku u Sarajevu inače su beznačajni likovi Ako je kultura asicijalnost, onda svaka čast No u tom odnosu Rialda skriva svoju pravu prirodu što bi značilo da je ta veza fake Iz koje Rialda hoće izvući što više , da što duže ostane jer dužna je do grla je Alija je došao k sebi i zatvorio izvor prihoda nadobudne "pjevačice" na kojoj je sve lažno, od nosa, grudi, usana zadnjice itd