logo
Printscreen
logo

Printscreen

Foto: Printscreen

Bizi je to glavni razlog za ulazak u popularni rijaliti, ali ističe da je nije isključeno da će se sukobiti sa još nekim učesnicima "Zadruge".

DA LI ĆE BIZIN ULAZAK U ZADRUGU IZAZVATI HAOS?

 

- Đedović mnogo priča, mnogo se eksponira, i zaista je zanimljiv je za rijaliti. Ali, on je slab za borbu, za razliku od Tomovića, kome se mora priznati da ima zavidnu genetiku i građu. Mislim da bih Đedovića pobedio i u verbalnom i u fizičkom okršaju. Njega bih mogao olako da prebijem. Što se tiče Mikija Đuričića, o njemu mogu da kažem sve najbolje. Bio je i dobar voditelj, i kao rijaliti igrač, njega svi vole. U prošloj sezoni se zaljubio u Suzanu Perović, zaigralo mu je srce, i zato je pogrešio. Ali, on je izuzetan čovek - kaže Biza, koji nema povoljno mišljenje o Staniji.

Kristijan Golubović, Ivan Mitrović Biza

Foto: privatna arhiva

Foto: Foto: privatna arhiva

- Stanija je elitna prostitutka. Njen život je rijaliti. Ona je patološki zaljubljena u Kristijana. Njega je naročito povredilo to što mu je vređala porodicu. Stanija je želela da rastavi Kristijana od žene, a pošto joj nije uspelo, počela je da ga vređa i da mu vređa porodicu. Lepa je, izgleda vrhunski, ne mogu ništa loše da kažem što se tiče njenog izgleda. Ali, ona je elitna prostitutka, kojoj je tarifa 500 evra - kaže Biza.

Stanija i Kristijan

Printscreen/YouTube

foto: Printscreen/YouTube
Kristijan Golubović, Ivan Mitrović Biza

Foto: privatna arhiva

 Foto: privatna arhiva

- Toga će sigurno biti. Jer, gde god se ja pojavim, ima provokatora i provokacija. Sigurno će biti mnogih napada na mene, što se tiče mojih obrva, ali i drugih stvai. Očekujem verbalne provokacije, ali ću se potruditi da se odbranim u skladu sa pravilima rijalitija - objašnjava Biza.

A Kako je Kristijan svojevremeno, gostujući kod Ognjena Amidžića pričao o potencijalnoj borbi sa Bizom, sasvim siguran da bi ga olako pobedio, poslušajte u nastavku:

 Inače, Biza je nedavno na svom Jutjub kanalu objavio i video na kojem se za "Zadrugu" priprema vežbajući na groblju:

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Pekar

12.09.2020 16:01

Još jedan nasilnik.