RIJALITI PAR OTKRIO ISTINU Ivana i Bane progovorili o svom emotivnom statusu, a Čolak priznao da li ga je ova ukućanka oralno zadovoljavala! (VIDEO)

Intrigantan par je odlučio da progovori o gorućim temama.

Ivana Krunić i Bane Čolak
Foto: Ataimages

Jedan od turbulentnijih i zabavnijih ljubavnih parova Ivana Krunić i Bane Čolak bili su gosti u rubrici InstaTARGET, te su odgovarali na vruća, provokativna i direktna pitanja.

Nismo hteli da okolišamo, te smo odmah prešli na goruće teme i na to da li su ona i Čolak zajedno.

Otkrili su da li su u vezi i kako na sve to gledaju.

- Ivana i ja smo stvarno super prijatelji i dosta vremena provodimo zajedno, u zajedničkom društvu, u emotivnom smislu nismo - tvrdio je Čolak.

Ivana Krunić i Bane Čolak
Ivana Krunić i Bane Čolak, Foto: Ataimages

Na pitanje da li ga je učesnica Ermina oralno zadovoljavala oboje su reagovali burno, a možemo i sami da zaključimo da je tu bilo svačega.

- Ružno je da o tome pričam, niti želim - odgovorio je Bane.

- Ja se tu ne bih ni pitala, ni čitala pitanje - bila je ljuta Krunićeva.

- Ermina kao osoba nije ista napolju i unutra. Ja sam imala priliku i da se dopisujem sa njom, ona vodi neku svoju priču u rijalitiju, ona to gura i ne bih se mešala u to. Imale smo prepirku i svađu kada je prvi put ušla, pa se tu izglupirala. Ja imam veliko srce i opraštam ljudima. Kada sam rekla da joj opraštam, verovala sam njenim rečima, ali videla sam da nije takva kakva je unutra - obrazložila je Ivana.

A da li gore pomenuti par ulazi u čuveni rijaliti, više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi