Ivana Aleksić
Jošida Masanori
Ivana Aleksić

Jošida Masanori

Ivana Aleksić, Foto: Jošida Masanori

Veza Tare Simov i oženjenog Nenada Aleksića Ša puna je trzavica i burnih svađa, a situacija bi se dodatno zakuvala kada bi im se u Beloj kući pridružila reperova žena Ivana Aleksić. Niame, ona je navodno dobila ponudu da postane deo rijalitija i za sada je nije prihvatila, već navodhno strpljivo čeka da joj muž izađe kako bi se razvela. Međutim, pitanje je da li bi odluku promenila ako bi joj strpljenju došao kraj.

- Ivani su dali ponudu da uđe u “Zadrugu” i da se tamo obračuna sa mužem i njegovom ljubavnicom. Iako je pozamašan honorar bio u pitanju, za sada to nije prihvatila, kategorično je odbila, ali kako je situacija oko Nenada i Tare iz dana u dan sve gora ko zna šta može da se desi i da li će to uticati na Ivaninu odluku. Njen ulazak u rijaliti bi naprravio kuršlus, Nenad o tome ne razmišlja i pitanje je kako bi reagovao i da li bi se pravdao za preljubu. Ivana nije bila ni za to da on uđe u rijaliti, ali mu je verovala i na kraju pružila podršku, ostala uz njega, što se ispostavilo kao loša odluka - otkriva naš izvor i dodaje:

- Teško je podnela sve što se desilo, mnogo teško. Ivana je van tih dešavanja, posvećena je porodici i poslu, jako je kuturna i fina. Nenadova javna prevara ju je dotukla, tek nedavno je počela u neku ruku normalno da funkcioniše. I dalje čuje sa njegovom porodicom, pored svega što se desilo ostali su u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO:

Mnogi komentarišu da Ivana nikada nije lepše izgledala, što se može i zaključiti sudeći po video snimku.

Komentari (6)

Nemoj

11.04.2021 08:58

Ivana ulaziti u Zadrugu radi svoj posao. Sto ti treba bruka i stres. Cuvaj zdravlje mlada si jos. Vratice se Sa tebi i moliti da se pomirite.

Nada

11.04.2021 09:58

Ivana nema potrebe da se bruka jer su u Zadruzi samo olosi pokupljeni sa ulice a ona tom svetu ne pripada !

FUJ

11.04.2021 12:23

@Nada - ZNACI IPAK JE DOGOVOR SPOLJA ? ONA GLUMI KIJU, NENAD GLUMATA SLOBU A TARA JE LJULJETA?...DOSAAAADNOOOOOOO....

Smokva

11.04.2021 12:56

@Nada - Ako im ne pripada, što je živela sa ološem toliko godina?

Ivan

11.04.2021 12:40

Ponavljaju se. Ivana nije Kija. A ni Šarov nije Sloba. Sve više liče na grozne Parove.

Jeca

11.04.2021 18:38

Ivana treba da udje u zadrugu, ne da bi povratila muza nego da pokaze kako izgleda jedna dama, jedna kraljica a i da sebi od honorara kupi stan i ostane nezavisna a Sa da vidi, koga je izgubio!