Ivana Aleksić, Ša, Nenad Aleksić
printscreen

Supruga poznatog repera Nenada Aleksića Ša jednom je bila gost Zadruge.

Tom prilikom cela Srbija je gledala na koji način je Ivana spasila njihov brak, ali sačuvala sebe i Nenada bruke i sramote koja se danas dešava.

U toku "Zadruge 3" Nenad je bio nešto prisniji sa Draganom Mitar, a njihov odnos se rasplamsavao sve dok Ivana svojim ulaskom u Rajski vrt to nije presekla. 

Ivana je tom prilikom priznala Nenadu da joj je produkcija ponudila ozbiljnu svotu novca kako bi postala regularni učesnik "Zadruge 3"

Ivana Aleksić, Ša, Nenad Aleksić

printscreen

Ivana Aleksić, Ša, Nenad Aleksić, Foto: printscreen

- Prave ludaka od tebe, ljubavi znaš ti kako to izgleda napolju. Dragana te olajava na svakom koraku, sa svakim, ona je dvolična prema tebi. Meni se to ne sviđa. Ja sam morala da uđem, napolju je katastrofa, kao da si najgori, mrze te ljudi. Ti si intelegentan čovek, ja sam pola stvari videla. Ne sviđa mi se što ti je spojen krevet sa njom. Srećo, svi ti pričaju, a ti ne slušaš. Ljubavi, molim te, lepo si počeo sve ovo, kakva bre rijaliti ljubav?! Znaš pod kakvim sam ja stresom, ti i ja smo zajedno pet godina! Ko ima prava da priča o našem braku! Ti si oženjen čovek, javna si ličnost sa određenim brojem godina.. "

- Lepa si Iko, nedostajes mi mnogo - prekinuo je tada Nenad svoju suprugu i izlaganju. 

- Jel tebi treba sve ovo, nema prostora za sprdnju. Naravno da ćeš zbog žene da se povučeš. Gledam te i mislim ko je ovaj čovek, ovo nije moj muž! Tebi ne treba rijaliti priča, znaš li šta meni ljudi pišu, ti si ovde najomraženija osoba, ispod tvojih slika stoje samo negativni komentari! - završila je Ivana i osvestila Nenada Aleksića. 

Kako se situacija otgrla kontroli u "Zadruzi 4" Ivana je prestala da se oglašava, da komentariše novonastalu situaciju u kojoj je je, njen i dalje zakoniti suprug, prevario sa 20 godina mlađom Tarom Simov. 

Ivana je skinula reperovo prezime sa Instagrama, počela je da izlazi sa prijateljima, i lepša je nego ikad. 

I da, čini nam se da ovog puta nema ni potrebu za "osvešćavanjem" sada već jako zaljubljenog supruga koji je osramotio pred milionskim auditorijumom.

Komentari (1)

rade

15.04.2021 12:46

pa i ova ivana mentolka i ona i ovaj nenad teski mentoli