Nadežda Biljić
Printscreen/YouTube
Nadežda Biljić

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Nakon svega što se izdešavalo, imao je potrebu da podeli određene detalje koji se tiču Longa i na taj način malo rastereti dušu.

- Znaš koliko je bio mali kada se rodio? Sa sedam meseci... Imao je samo kilogram i 30 grama. Znaš koliko je to... - pričao je Toma.

- A sad, kako je? - pitao je Bora.

Bora Santana

Alo!/Ana Paunković

Foto: Alo!/Ana Paunković

- Ne, sve normalno, samo ne ume da guta, da pije, ali sve normalno - rekao je Panić.

Pričajući o svemu, Toma se rasplakao u jednom momentu, pa brzo obrisao suze, ne bi li nastavio da prepričava sve lepe momente koje su svakodnevno proživljavali.

Nadežda Biljić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Sa druge strane, dok Toma Panić flertuje sa devojkama u "Zadruzi", njegova supruga Nadežda Biljić dane provodi po bolnicama. Ona je sina Longa dovela iz Valjeva u Beograd kako bi mu izvadili sondu pomoću koje se hrani. Pevačica je nekoliko sati provela u bolnici. Nadežda je u društvu majke Slavice i sina došla u bolnicu oko 10 ujutro, a napustila ju je tek nakon četiri sata. Imala je nekoliko zakazanih pregleda, a Longo je sve vreme bio jako nervozan i plakao.

Glavni razlog njihovog dolaska u bolnicu bio je da njenom sinu skinu sondu pomoću koje se hrani, kao i da provere kako mu sada funkcioniše jednjak. Bebi je obavljen i pregled pluća, rad srca i još neke kontrole, ali rezultati nisu bili dobri. Doktori su rekli Nadeždi da će Longo još neko vreme morati da uzima hranu preko cevčica. Ona se baš smorila kada je to čula, jer se ponadala da se dečaku jednjak u međuvremenu razvio i da će konačno moći da jede na flašicu poput svojih vršnjaka.

Nadežda Biljić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Sin folk pevačice roden je u šestom mesecu trudnoće sa svega kilogram i trista grama, zbog čega mu se jednjak nije dovoljno razvio. Nadežda je nedavno otkrila kako ju je suprug Toma Panić dva puta prebio u trudnoći, a ona je od stresa dobila visok šećer i moraće do kraja života da uzima insulin.

Danas je Nadežda na svom Instagram storiju objavila fotogrtafiju malog Longa, koji je sav zavijen u zavoje, a vide mu se samo plave okice ispod kape. Na fotografiji Nadežda je napisala:

- Oko moje plavo. Sine volim te više od života.

Fotografiju možete pogledati ISPOD TEKSTA:

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Suzana Jokic (@suzibejb98)

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Nada

27.11.2020 12:52

Veoma me je sve ovo potreslo a pogotovo videvsi ovo malo bice . Proklet bio Tomo -sta ti je sve ovo trebalo ? U zadruzi ima jos muskaraca ali se ne fucaju. Pokusaj da pridobijes Nadezdu i uozbiljis se - mozda ce ti i oprostiti ?

mina

27.11.2020 13:33

Dusa mala, kako su mu ozbiljne oci. Drzi se andjele, porasces i ovoga se neces secati

Mimi

27.11.2020 14:13

Predivne okice!Nek si živ i zdrav sto godina!Sve će proći i ti ćeš porasti i biti jedan divan dečak!Nadežda oprosti onoj budali,ipak detetu trebaju oba roditelja,a i za tebe je samoća teška!Sve najbolje vam želi jedna baka!!

Petar

27.11.2020 20:23

Vi ste SRAMOTE za RODITELJSTVO !!!! Dace Bog da ovaj malisan ozdravi, poraste i bude PAMETNIJI od svojih budala od roditelja !!!

mish

30.11.2020 12:19

Mal7san nije uopste u zavojima, vec ima flaster na nosicu sa kojim je pricvrscena sonda!