BIVŠA TAŠTA GA NE ŠTEDI Ime Slobe Radanovića ODZVANJALO Belom kućom, jedva čekate da čujete šta je NADICA rekla (VIDEO)

Nadica Zeljković je prokomentarisala trenutnu temu i svađu Marije Kulić i Miljane, pa se osvrnula na bivšeg zeta Slobu Radanovića.

Nadica
Nadica, Foto: Youtube/Printscren

"Jedna majka se bori za svoje dete, a meni deluje da je ovo fatalna ljubav i ja ne mogu da verujem da oni to ne mogu da prekinu. U jednom momentu mi je žao Miljane, a u drugom majke... Ja kad pogledam njihov život, moj bivši zet je bio limunada. Mislim da Miljana treba da stavi interese deteta ispred sebe i ove ljubavi, i jako me nervira ta situacija!", rekla je Nadica.

"Moja majke je ljubomorna na moje dete i mene, i misli kako mu je ona majka", rekla je Miljana.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Youtube/Printscren

"Meni je zadovoljstvo kada je dete sa mnom, ali ne može ona da spava po ceo dan a celu noć da pije, i onda kada treba da ga šeta kaže da ne može. Zola dete ući da se plezi i da priča ružne reči", rekla je Marija.

"Marija pusti je, nije sporna tvoja želja ali pusti je da ona bude majka, i da ona vaspita svoje dete", dodao je Lepi Mića.

"Ja znam kako se ponašam sa detetom, i jako sam dobra majka, ona mene nije dve godine zagrlila i poljubila, a pre toga me je zvala lutkice i pričala sa mnom", rekla je Miljana.

Miljana Zola
Miljana Zola, Foto: Youtube/Printscren

"Ja sam imala sukob sa Marijom, ona je jako loše pljunula moje dete i ja sam morala tako da se ponesem. U mladosti sam ja bila Miljana, moj sin je bila moja Kija, a Moja majke je bila kao i Marija. Svakako, ja stajem na stranu jedne majke koja hoće da joj otvori oči, i ja mislim da je Miljana dobra majka, ali treba da spusti loptu između majke i ljubavi. Ja ne mogu da shvatim da Marija, koja imatri ćerke tako priča o mojoj ćerci, ona mrzi moje dete", nastavila je Nadica.

"Ja nikoga ne mrzim", rekla je Marija.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi