Kristijan Golubović
PrntScrn

Kristijan Golubović progovorio je o preljubama i sadašnjim i bivšim suprugama:

- Moje mišljenje je da mora da se laže i zarad opstanka braka ili veze, jer sve laži i istine ne mogu da se kažu. Ja sam lagao kada je tašta jače bolesna, pa klimav brak, 'ajde da ne priznaš da si poligam, gde sada majka joj je bolesna, ako kažeš i ovo, biće... To su neke situacije, gde opravdavaš svoju laž. Kada se ulazi u kombinacije, uvek se laže, onda koristiš drugove, kumove, izmišljaš drugarice, jer mnogo laži, posle se i ti pogubiš, izgubi se taj ritam i negde moraš da klikneš.

- Ja sam bivšoj ženi verovao, nije mi ležala ni u seksu, voleo sam neke njene intelektualne sposobnosti i ambiciju, a sve ostalo mi je bilo, napravio sam neki službeni brak, administrativni je bio brak, bila je naškolovana, odgovaralo mi je tamo u zatvoru i tu se trpala, imala je više neke škole, iz jake porodice, i stalno sam je lagalo, dok jednog dana nije neke klinka izbacila slike, posete košarkaškim utakmicama, griženje jabuke. Uzme šifru mog telefona, ide mi miš i otvara mi programe, ja kažem BIA, a onda mi od kuće ušla preko kompijutera.

- Onda dođe kući, radi puška, pa onda peglaš, nema od toga ništa, ja kažem i Maji danas, ta vaza kako je napukla, to može samo da curi i puca opet, taj lepak ne postoji. Evo, mi koji smo bili u braku, sada traje afera sa Kristinom, preblizak odnos, mi se sve nešto dogovorimo, da totalno se fizički odvojimo, jer ne vredi, počelo je opet, ja znam šta Ivani smeta, kada sedim pored Nadice i kažem joj kako joj je lepa kosa.

- Ispeglaju se neke stvari, Jovana i ovaj, Kenan i Rialda, ovi da ne pričam, ovi fanatici, vitezovi crne ljubavi, Matora i ovo... Onda pegla sa nekim, nije ovo, išli smo u bioskop, a nismo ono... Volim što ona ima 23 godine, zrelija je, ja kao da pričam, ne sa vršnjakinjom, ali četiri banke bih joj dao. Toliko mi je prišla, da se kapiramo, kao da mi je ortak. Mora da se laže, zarad nekog većeg dobra i spasa - ispričao je Kristijan.

Komentari (2)

Nada

04.05.2021 19:24

Covece neskolovani zavrsavaj misli i recenice do kraja - pusti taj ulicarski govor !

au

04.05.2021 20:20

ja nista od recenog ne kontam. a vi???