Monika Horvat
Alo.rs

Monika Horvat boravila je u "Zadruzi" punih osam meseci, a nekoliko dana nakon izbacivanja provela je u srpskoj prestonici, gde je obilazila popularne beogradske restorane i šetališta, a potom se sa sestrom i majkom, koje su došle po nju, uputila u Hrvatsku.

Ona je jedva dočekala da stigne u rodnu Crikvenicu, gde je odmah pala u zagrljaj svom ocu, a prvi susret posle osam meseci ekranizovala je i podelila sa pratiocima na Instagramu.

Monika je tom prilikom pokazala i kako joj izgleda raskošna porodična kuća na hrvatskom primorju, što je izazvalo mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

Njeni pratioci ostali su očarani kako eksterijerom, tako i enterijerom Monikine kuće - "na prvu" ih je osvojio ogroman, svetao dnevni boravak u kom se, očekivano, "Zadruga" neprestano prati, kao i trpezarija koja je najčešće mesto okupljanja Horvatovih. Bez daha ostavlja i prostrani balkon s pogledom na more, koje je Moniki veoma nedostajalo, a nakon obilaska prizemlja brže-bolje je otišla u svoju devojačku sobu, koja je takođe bila tip-top sređena.

Prostrani krevet zauzima središnji deo njene sobe, a posebno mesto zauzima stočić za šminkanje. Ipak, ono što je svima zapalo za oko jeste to što se gotovo u svakom ćošku Monikine kuće nalazi bar po nekoliko flaša šampanjca, te im pića za slavlje povodom njenog povratka definitivno neće manjkati!

Komentari (4)

Nada

29.04.2021 18:40

I koga sada to interesuje ? Slikas se bilo gde i kazes da je tvoje !

Nada

29.04.2021 21:28

@Nada - gluplji komentar i vecu ljubomoru nisam vidjela, pa tata je cekao , vidi se da je njena kuca à i na instagramu imaju slike od prije, vi se userite u svojoj zlobi kozo jedna

Nada

29.04.2021 23:03

@Nada - Koza ti je majka koja te rodila ! Eto ti te tvoje lezbejke !

...

30.04.2021 02:01

@Nada - Nado tvoja mama je koza ,vidi ti se po vokabularu,a vidi se da ti fali one stvari,pa histerises po portalima