Gastoz i Ša
Printscreen
Gastoz i Ša

Printscreen

Gastoz i Ša, Foto: Printscreen

Gastoz nije štedeo reči i morao je žestoko da odgovori na odnos koji iznova i iznova šokira javnost budući da je reper javno prevario svoju suprugu Ivanu sa ukućankom Tarom Simov.

- Moj brat Nenad Aleksić Ša je otisao u p.m, znam i Taru lično, ali ja ovo ne mogu da podržim nikako. Znam celu njegovu porodicu i Ivanu takođe. Mi ne možemo da uđemo u njegovu glavu. Mislim da je moj drug Ša malo otišao u tri pi*ke lepe materine! - započinje Gastoz, pa dodaje šta bi mu rekao da dobije priliku da porazgovara sa njim i šta misli da li je reper zaljubljen.

Gastoz

Printscreen

Gastoz, Foto: Printscreen

- Tara je tu uletela kao neko ko će da ga bodri. On je lik kome treba neko da ga digne, desila se neka emocija, zaboravio je sve šta ima napolju što je meni totalno strašno. Bio sam sve vreme na vezi sa Ivanom i u "Zadruzi 1" kad je pravio sra*a ali ne mogu sada da ga podržim nikako, jeste moj drug ali apsolutno ga ne podržavam. Ja u dubini osećam da se on sada kaje - dodaje vidno razočaran Gastoz i otkriva da li se čuo sa njegovom ženom nakon skandala.

- Nisam se čuo ali će me možda posle ove emisije zvati i reći hvala ti što si ovo rekao, generalno ne želim da skupljam bodove. Smatram da je napravio katastrofalnu grešku. Zabole me da Taru veličam, ono što je ovaj čovek ostavio iza sebe vredi više nego moje poznanstvo sa Tarom - zaključuje Nenad.

PROČITAJTE JOŠ: