SAMO 11% GLASOVA PUBLIKE Evo ko je sinoć zauvek NAPUSTIO "Zadrugu" (VIDEO)

Očekivano ili?

Zadrugari
Foto: YouTube/Printscreen

Anabela Mićić je zadrugarka koja je sinoć napustilla velelepno imanje odlukom glasova. Mićićka je ove nedelje bila u duelu za izbacivanje zajedno sa Filipom Car-em. Nakon igre, i sabiranja glasova, ishod je bio taj, da je ona učesnica koja velelepno imanje napustila zauvek.

Ona je stigla u studio kod Dušice Jakovljević, gde je razgovarala o svom boravku u rijalitiju.

Anabela Mićić
Anabela Mićić, Foto: Printscreen/YouTube

- Bila sam škrta na rečima. Ljubavne priče su vrlo aktuelne tamo. Ja ne bih mogla da iznesem tako neke stvari o svom partneru, kao što je to uradila Paula Franu. Sa njegove strane je jača emocija, malo je nestabilan, psihički i emotivno. Stabilna ličnost ne može da se ponaša tako. Mada sam i Pauli rekla da su mi više kao prijatelji, a ona mi je potvrdila da između njih nema strasti - komentarisala je Anabela.

Gde su Fran i Paula, tu je i Anđelo Ranković, pa je ona prokomentarisala i taj trougao:

- Ne verujem da se on igrao, ali mu se sigurno nijedna nije svidela toliko da bi se upustio u ozbiljniji odnos - rekla je ona.

- Sad sam imala prilike da budem u izolaciji sa Filipom i sigurna sam da se on igra, kao dečak je. Mada mi je sada rekao da će se distancirati od žena, u šta ja ne verujem. Korak sa Aleksandrom mu je bio prebrz - rekla je ona.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Povezane vesti

 • Korisnik: Aćim
  28/09/2020 - 10:48
  Los izbor zadrugara.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi