OTKRIVENO! Evo kada Stanija Dobrojević ulazi u rijaliti, a od glavne nagrade ipak nema ništa! (VIDEO)

Starleta je dugo odlagala svoje učešće u popularnom rijalitiju.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Staniji Dobrojević je dečko Marko Marković striktno zabranio da uđe u "Zadrugu"! Starleta je trebalo da se pridruži Pinkovom rijaliti programu čim je u novembru došla iz Amerike, međutim ona navodno već četiri meseca to odlaže. Uporno se vadi na strah od Kristijana Golubovića, koji joj je pretio smrću, ali je istina da joj Marko ne dozvoljava učestvuje u programu.

Kako Informer saznaje, starleta je navodno obećala čelnim ljudima Pinka da će konačno ući u "Zadrugu" krajem marta što je rasplamsalo njihov sukob.

- Stanija trenutno prolazi kroz pakao, pošto se stalno svađa s Markom oko "Zadruge"! On je mnogo ljubomoran! Plaši se da ga ona ne prevari s Kristijanom, s kojim je imala aferu u "Farmi 6", ili Vladimirom Tomovićem, s kojim se takođe zabavljala. Neće to da joj prizna, pa joj govori da nije normalno da uđe u rijaliti u kojem učestvuje Kristijan, čovek koji joj je pretio da će je ubiti - priča dobro obavešten izvor za gorepomenuti portal.

Stanija Dobrojević Kristijan Golubović
Stanija Dobrojević Kristijan Golubović, Foto: YouTube/printscreen

Prema njegovim rečima, iz stana u Novom Sadu u kom par živi navodno se svaku noć čuje buka.

- Svađe su im baš žestoke, ceo komšiluk odjekuje. Stanija vrišti na Marka da je zbog njega u minusu već 48.000 evra, koliko je trebalo da uzme za svoje učešće u rijalitiju od novembra do marta. Rekla mu je i da će, ukoliko do kraja ne uđe, morati da plati kaznu od 50.000 evra jer je potpisala ugovor s Pinkom! Marko je ubeđuje da će ona naći način da reši tu situaciju s njima, te da može da im obeća da će dug odraditi u "Zadruzi 5", kad tamo ne budu Tomović i Golubović - otkriva izvor.

Međutim, produkcija navodno nije želela ni da čuje za to, pa su uspeli da ubede Staniju da poštuje ugovor i ipak uđe u "Zadrugu" u martu.

- Na poslednjem sastanku su napravili definitivni dogovor. Stanija neće moći da se bori za glavnu nagradu od 50.000 evra zato što ulazi samo tri meseca pred finale. Ukoliko ih ponovo ispali, platiće kaznu. Strah do Kristijana ne može više da joj bude izgovor, jer su se pomirili i na sudu, a i u emisiji "Amidži šou" - dodaje izvor.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Promo

Stanija je za Informer potvrdila da u "Zadrugu" ulazi tek u martu, ali nije želela da prizna da je njen dečko krivac što stalno odlaže useljenje u "Belu kuću":

- Hoću još malo da se odmorim i sakupim energiju pred ulazak i susret s pojedinim zadrugarima. Ići ću prvo na Zlatibor, pa na Kopaonik, da se nauživam na planinama, pa idem u "Zadrugu" - rekla je ona.

Više o Stanijinim pesmama i kome su posvećene pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi