Edin El Alami progovorio o gej aferi rođenog brata Kenana (VIDEO)

Ovo sigurno niste znali o njemu

Ekskluzivno za portal "Alo"govorio je Edin El Alami, rođeni brat Kenana Tahirovića, našeg poznatog i samozatajnog zadrugara. 

Brat učesnika "Zadruge" govorio je o intrigantnoj vezi sa Rialdom, otkrio da li postoje muskarci kojima se dopada njegov brat, ali i priznao sve sokantne tajne o njemu.

Prvi utisci kada je Kenan odlučio da uđe u Zadrugu, da li si mu dao neki savet?

- Podršku pre svega, mi smo tu jedan za drugoga, kad se odlučio, ne znam koliko ste upućeni, on je bio jako stidljiv što se tiče medija, izlaska pred kamere, intervjue, neke emisije. Nakon što je odbio mnoga gostovanja, sad je shvatio da je red da "skoči u hladan bazen, hladnu vodu" i kaže "Zadruga" je najbolja prilika za to, nema izlaska. 

- Za Rialdu uopšte nismo znali, da ona ulazi, ja sam za Rialdu saznao u noći kad je ušla unutra. Nije ni on znao, nismo bili upoznati, ona je održala taj dogovor o tajnosti do kraja.

Rialda Karahasanović, devojka koju ti poznaješ lično iz Sarajeva, kao i Kenan pretpostavljam ,šta možeš da nam kažeš o njoj, kao osobi?

-Iskreno, Kenan je ne poznaje s vana, on je bio jednom sa mnom na koncertu u Sarajevu, gde je pevala. Kenan je otišao, nije se stigao upoznati , a ja je poznajem iz viđenja, videli smo se par puta, nismo prijatelji, poznanici smo,imamo dosta zajedničkih prijatelja. Teško mi je da komentarišem,meni je zanimljiva, volim otvorene osobe, nasmijana, zabavne..

Edin el Alami
Foto: Dejan Briza

Misliš da je moguće da imaju skladnu vezu u "Zadruzi"?

-Milslim, oni to pokazuju, mislim da im je lepo i da uživaju.

Kenan
Foto: Ata images

Šta je sve otkrio Edin o svom pratu pogledajte iznad teksta u video prilogu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi