Dušica Jakovljević
Printscreen
Dušica Jakovljević

Printscreen

 Foto: Printscreen
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on Oct 11, 2020 at 10:29am PDT

- Slušaj, sine... Ja sam znala, još kad sam te rodila, da ćeš ti biti samostalna, samosvesna i jaka. Nadala sam se uvek da ćeš biti napredna verzija mene, ali mnogo bolja i pametnija, jer ja sam na sebe davala previše, a ti na sebe već sada - nikada i nikome. I sada sam te pustila da se sama spremiš za snimanje spota, kao što si mi sama došla onog dana i rekla da te je drug pozvao da mu budeš u ekranizaciji pesme koja će predstavljati Srbiju na Dečjoj Evroviziji. Isto tako sam ti rekla da je bolje da ideš na snimanje bez mene, jer ću ti biti možda teret, možda ćeš gledati da li se meni nešto dopada ili ne, da li se ponašaš prema ljudima i kamerama onako kako bi se meni dopalo. Ti nisi ja. Ti si Ti. I ja sam te to pustila da budeš...

I kada sam ti rekla da me probudiš ujutru da ti spakujem garderobu i sve što je trebalo da poneseš sa sobom (a to je bio jedini savet koji sam ti dala, poučena godinama iskustva), stvarno sam očekivala da ćeš to uraditi. Nikada neću zaboraviti - budiš me sa mirišljavom, opranom, isfeniranom kosom, u farmerkama i drečavo roza duksu, uzimaš sve stvari i kažeš: "Mama, samo zaključaj vrata."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on Oct 3, 2020 at 4:05pm PDT

Nisam uspela ni da se razbudim, samo sam shvatila da je moja "mala" porasla i to jako lepo u odgovorno i sposobno biće. Samo si me jednom pozvala da mi kažeš da je sve u redu i da si zadovoljna. Ja tebe nisam zvala jer Ti znaš da sam ja za tebe tu, da ti nisam i nikada neću biti teret i prepreka, da moj uspeh nisu tvoja krila, jer ti svoja krila širiš sama. Tada sam shvatila i da ću izgleda jednog dana morati i da ti kupujem avionske karte i mašem sa aerodroma... Ali, hajde da te suze ostavimo za neki drugi post. Posle ovoga, pet slova reči PONOS zvuče tako maleno, zar ne?

Voli te majka p.s. I sad mi kažeš, ti mama kao da ja pevam. Ali, nema veze, razumećeš jednog dana... - napisala je Dušica.

Pročitajte još: