Dušica Jakovljević
ATA

Ona je ovu informaciju podelila sa medijima pre nekoliko dana, a juče se tagovala na društvenim mrežama u poznatoj privatnoj bolnici.

Ekipa "alo.rs" zaputila se do klinike nadajući se da ćemo videti poznatu voditeljku. Dušica je otpuštena sa klinike, a mi smo je pitali kako je protekla operacija i kako se sada oseća.

- Ne vidi se još uvek ništa, imam steznik. U subotu je premijera kada ga skinem (smeh). Mislim da sam pobegla iz bolnice jer u fazonu već pola sata šetam i hocu kući. - rekla je Dušica.

Na pitanje da li je imala tremu pre operacije voditeljka je rekla:

- Ne ne malo, čak je i anesteziolog fantastičan i puno su mi olakšali. Ne sećam se prvog buđenja, kažu mi da sam udarala nogama i nekoga zvala ali se ja toga ne sećam. - kaže kroz smeh Jakovljevićeva.

Dušica Jakovljević

alo.rs

Foto: alo.rs

Naša novinarka ju je upitala čega se najviše plašila, voditeljka je kratko rekla da se nije preterano plašila i da je slušala instrukcije lekara i sestara.

- Generalno ne smem da podižem nista. Uspela sam sama da stavim sočiva i da se umijem. Nije ništa strašno. Jako sam srećna i zadovoljna, već duži period sam planirala ovaj zahvat. Ovo je jako bitno za samopouzdanje a već ga imam na pretek od jutros - dodaje je Dušica.

U video prilogu na početku teksta pogledajte kako je sve to izgledalo i kako se popularna voditeljka oseća.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

nena

24.11.2020 11:16

Ovo je bez komentara.. Moze se i ona prijaviti da udje u zadrugu. Za bolje i nije