zadruga
Printscreen
zadruga

Printscreen

 Foto: Printscreen

Pratite početak četvrte sezone rijalitija "Zadruga" uživo na TV Pink i iz minuta u minut na Pink.rs!

22:08 - Prvih petoro učesnika iz studija kreće ka "Zadruzi"! Kristijan, Marija, Anja, Cvele i Ljiljana prvi će kročiti na velelepno imanje u Šimanovcima.

zadruga

Printscreen

zadruga, Foto: Printscreen

22:03 - Sledeća zadrugarka koja se predstavila gledaocima jeste Ljiljana Stevanović – ona je dugi niz godina radila u Ministarstvu unutrašnjih poslova, vodila je razne istrage, od kojih je jedna bila vezana i za Kristijana Golubovića. Poznata je zbog veze sa poznatim DJ Bob Sinklerom.

zadruga

Printscreen

 Foto: Printscreen

21:58 - Anja Todorović u "Zadruzi" neće biti sama - društvo će joj praviti emotivni partner Jovan Cvejić Cvele. On je beogradski klaber, trenutni dečko kontroverzne zadrugarke. Za sebe kaže da ne može da poklekne na čari drugih devojaka, ali da i dalje nije spreman da uđe u bračne vode.

zadruga

Printscreen

Foto: Printscreen

21:52 - Posle Kristijana Golubovića i Marije Kulić, došao je trenutak da publika upozna narednu takmičarku. Reč je o Anji Todorović - ona je plavuša zavodljivog izgleda sa preko 250.000 pratilaca na Instagram profilu. Završila je političke nauke, smer novinarstvo, reči joj nikako ne manjkaju, a kaže da će se u „Zadruzi“ služiti samo istinitim informacijama kojima je dobro potkovana.

zadruga

Printscreen

Foto: Printscreen

21:43 - Marija se rasplakala u studiju čim je s Dušicom Jakovljević počela da govori o svom sukobu sa ćerkom Miljanom Kulić, sa kojom je zbog njenog pomirenja sa Zolom ponovo na ratnoj nozi.

Marija Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

21:41 - Posle Kristijana Golubovića, prikazan je profil naredne učesnice - svima dobro poznate Marije Kulić! Srpski Kardašijani, često tako nazivaju jednu od najpopularnijih porodica u našoj zemlji. Marija je poznata po oštrim stavovima od kojih nikada ne odstupa, nema sumnje da će tako biti i u ovoj, četvrtoj po redu sezoni "Zadruge".

Marija Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

21:30 - Prvi zadrugar koji je zvanično predstavljen gledaocima ove noći jeste Kristijan Golubović. On je čovek koji je trećinu života proveo u zatvoru. Kaže da je najbitnije da su mu um, srce i znanje u skladu, a da znanja i priča ima mnogo više od svih zadrugara zajedno. U studiju je dočekan ovacijama!

Pročitajte još: