ALO! OTKRIVA Cvele slao p**no-fotke starijim ženama: Zadrugar varao devojku na svakom koraku! (FOTO/VIDEO)

Isplivali dokazi!

Jovan Cvijetić Cvele
Jovan Cvijetić Cvele, Foto: Privatna arhiva

Jovanu Cvijetiću Cveletu, popularnom učesniku rijalitija "Zadruga 4", ništa nije sveto, a ponajmanje njegova veza sa zadrugarkom Anjom Todorović!

Naime, iako se Cvele u rijalitiju predstavio kao fin i pošten dečko, čini se da nije tako i da je Cvijetić varao svoju devojku kad god je stigao.

BONUS VIDEO:

Tako mu nije bilo strano da nepoznatim devojkama na društvene mreže šalje eksplicitne fotografije i snimke, a kako" Alo!" saznaje, Cvele je takve snimke najčešće delio sa ženama koje su mnogo starije od njega.

Jovan Cvijetić Cvele
Jovan Cvijetić Cvele, Foto: Privatna arhiva

- Cveletu je sajber seks fetiš, pa je često ženama sa kojima se dopisivao slao fotografije svog polnog organa. Voli da se dokazuje starijim ženama, a nije tajna da je bio u vezi i sa jednom damom u godinama, koja mu je kupila automobil - priča naš izvor i objašnjava:

- Video u kojem se samozadovoljava i snima svoj pe*is nije slao samo jednoj ženi. Za uzvrat je dobijao provokativne fotke od tih žena, koje su ga dodatno uzbuđivale, pa se samozadovoljavao i s uživanjem to snimao - rekao je naš izvor i dodao da je Cvele sve to radio dok je bio sa Anjom.

Jovan Cvijetić Cvele
Jovan Cvijetić Cvele, Foto: Privatna arhiva

- Vidi se da je s njom iz koristi. Ona mu nikada nije bila dovoljna, što se jasno vidi i u „Zadruzi“ - zaključuje izvor.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi