Nadežda i Toma
Printscreen/Youtube
Nadežda i Toma

Printscreen/Youtube

Nadežda i Toma, Foto: Printscreen/Youtube

Kako se prenosilo u medijima, Nadežda je navodno pokušala nedavno da skoči sa poznatog belog mosta u Valjevu zbog svađe sa njenim nevenčanim suprugom, a sada je jedna od komšinica otkrila da je ona trenutno u lošem stanju.

- Ona je psihički jako loše. Sva ona priča da će im se brak srediti, pali su u vodu. Vidi ona da to nije to, iako ga voli kao Boga i prešla je preko hiljadu stvari. Pa koja žena će da ti oprosti prevaru i to na televiziji. Nadežda je i preko toga prešla. Verovala je da mogu zajedno da odgajaju sina, ali kad je posumnjala da je opet vara otišla je na most. Majka je sad sve vreme uz nju - ispričala je jedna komšinica porodice Biljić.

Navodno, kako se dalje navodi, iz njihovog doma se često čula svađa, a Toma se preselio kod oca u Svilajnac.

Nadežda i Toma
Nadežda i Toma, Foto: Printscreen/Youtube

- Ranije je i policija dolazila u kuću, bilo je raznih situacija. Više ih ni ne viđam, Slavicu sretnem kad ide na posao. Žena radi u bolnici, ostale ne viđam. Kažu mi komšije da se skroz povukla. Trude se uvek da bude neko sa njom, da opet ne pomisli na takvu glupost, da sebi naudi - rekla je komšinica i dodala.

- Čujem ponekad dreku iz kuće, mislim da je Nadeždin glas, ali se onda primire. Svi ih zovemo, ali su danima Nadežda i Toma nedostupni. Slavicin broj čas zvoni ali se niko ne javlja, pa onda bude nedostupna - zaključila je komšinica za Svet, prenose domaći mediji.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

mučenica

02.03.2021 20:58

sa tolikim prometom i skakanjem s kurble na kurblu retko ko da bi do sada ostao i živ .Alal vera odakle joj energija.

Nada

03.03.2021 13:29

@mučenica - Nije samo ona u "prometu" ! Sta je sa Anom, Majom, Minom i da ne nabrajam - ali oni imaju dete i vreme je da se uozbilje !

Nada

02.03.2021 21:09

"Moj lavic, moj lavic, nedaj se sine " - to su Paniceve reci a vidi sada - ostavio dete ! Koji skot i djubre od coveka ! Nadezda pod hitno da se dovede u red i da Tomi sudski zabrani vidjanje deteta jer ovde nema srece !!!