Anabela Gagi
YouTube/printscreen
Anabela Gagi

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao svojoj deci. Nisam ranije dao jer nisam imao! - napisao je Gagi i dodao:

Gagi Đogani

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

- U rijaliti sam ušao da bih obezbedio taj novac. Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali suprotna strana, moja bivša supruga, na grub i brutalan način se aktivirala i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kriminalcem jer mi je kartica blokirana - priznao je Đogani.

S druge strane, Anabela za "Alo!" kaže da joj je svega dosta i da je pravdu morala da potraži na sudu.

Anabela Atijas

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- Dva meseca unazad, otkako se rijaliti završio, obaveštava sve putem društvenih mreža i mene preko moje advokatice da će rešiti problem sa mnom i da ćemo se dogovoriti o isplati duga i cele situacije. Međutim, nije davao nikakve konkretne znake da će vratiti novac koji je dužan, pa je došlo do ovoga - kaže Anabela za "Alo!" i dodaje:

- Htela sam da se završi ljudski, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, ja još nisam primila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare verovatno tek treba da mi stignu - ispričala nam je pevačica. 

Pročitajte i:

Komentari (5)

Šok

04.09.2020 08:32

Al je jadan! Na grub način, jel? Pa jel ga prebila ili tužila? Šta je tu grubo? Licemer! Kao da je normalno što nije davao alimentaciju, ako nije imao što nije kopao krompir ili brisao podove za pare!? A mogla je i žena da kaže da nema pa da deca pomru od gladi i zanemarivanja...Trebala je i krivičnu za tako nešto da podnese pa da vidi šta je grubo...Strašno! Ne dao bog deci takve očeve!

Ivana

04.09.2020 09:53

Ooooohhh jadan siromah!!!!!Sada ce da ulazi ponovo u Zadrugu,ili ce da ide kod sestre da ga ona izdrzava,posto Jen batica je super covek!!!!!A i bata Djole je tu da priskoci a i sestric Adam!!!!Gladan nece ostati pored njegove divne familije!!!!

Nada

04.09.2020 09:55

Bez obzira sto se radi o Anabeli i Gagiju alimentacija se MORA PLACATI ! On je izjavio da joj nista ne duguje pa onda da nije dobijao nikakve pozive medjutim istina je drugacija. Kada napravis dete moras snositi posledice bilo to Gagi ili neko drugi-potpuno je isto !Zakon se mora postovati !

ccc

04.09.2020 13:10

Bravo Anabela, tako i treba skotu, pogrešnu uciteljicu ima...

mimi

04.09.2020 14:31

Odvratniju osobu odavno nisam videla...