Maja Marković
Youtube/Printscrn
Maja Marković

Youtube/Printscrn

Maja Marković, Foto: Youtube/Printscrn

Portal Pink.rs je došao u posed prepiski između Maje i jednog poznatog, uglednog i cenjenog hirurga sa kojim je imala aferu! Reč je o doktoru koji radi u državnoj ustanovi, ali ima i privatnu praksu, a koji je veoma cenjen u zdravstvu zbog uspeha koje je postigao.

Kako se može videti po prepiskama do kojih je došao Pink.rs, oni su se mesecima unazad viđali, a već u aprilu prošle godine, on je znao da će Maja ući u Zadrugu, te je hteo da je za to i "opremi".

Kao zahvalnost, Maja mu je čak i slala eksplicitne fotke. Ona ga je i pozivala da dođe kod nje dok Jovica i njen sin nisu bili tu, te svog tadašnjeg verenika nazivala "mamlazom".

Maja Marković

Printscreen/Youtube

Maja Marković, Foto: Printscreen/Youtube

Maja je sa ovim poznatim doktorom imala aferu mesecima, a samo nekoliko dana pred njen ulazak u Zadrugu, njih dvoje su se dopisivali, te mu je ona tada rekla koliko će joj faliti. Doktor joj je na to odgovorio da će i ona njemu nedostajati, te joj poručio da mora da ostane što duže jer ima cilj, a kada izađe, obećao joj je da će od nje napraviti zvezdu.

Takođe, on je tražio od Maje da po izlasku iz Zadruge ostavi Jovicu, sa čim se ona složila i istakla kako je Putniković već počeo da sumnja. Na kraju, doktor joj je poručio da će, čim izađe, njen sin Andrija, ona i on zajedno otputovati.

Čini se da Alen Hadrović nije Majino prvo neverstvo, te da je sklona zavođenju muškaraca iako je zauzeta!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (2)

dule

26.01.2021 18:47

Ovo je zlo od zene

džordž

26.01.2021 19:22

ko bi rekao da je ona ovakva ,umiljata a dzavolic