TORTINA ŽENA PRAVI LOM U NOVOM PAZARU Zliha Fetić preti pred ulazak u Zadrugu: "Dragana ku*vo vrati mi muža, deca mi idu pognute glave"

Biće žestoko!

Edis Fetić
Edis Fetić, Foto: printscreen

Edis Edo Fetić zvani Torta nedavno je postao učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga", a razlog njegovog ulaska je Dragana Mitar, sa kojom ima aferu.

Edisova zakonita supruga Zilha Fetić van sebe je otkako je njen muž javno prisan sa Draganom Mitar, te je rekla da će po ulasku u "Zadrugu" Dragani objasniti da njoj muža neće uzeti.

Edis Fetić
Edis Fetić, Foto: printscreen

- Zilha je poludela kad je njen muž odlučio da uđe u "Zadrugu". Znala je ona već za tu aferu, ali mu je rekla da će mu sve oprostiti ako prekine sa tim, jer je želela da sačuva porodicu, ipak oni imaju troje dece - započeo je priču izvor blizak porodici Fetić za "Rijaliti" i objašnjava zbog čega je Zilha tolerisala Edisovo švrljanje.

- Edis se mlad oženio i bukvalno je neiživljen. Čula je ona i ranije za neke njegove izlete, ali je odlučila da to ignoriše jer je on prema njoj i deci uvek bio divan čovek. Deca ga obožavaju, a ona kaže da je uvek osećala ljubav u njegovom prisustvu. Mislila je da će se nakon nekoliko godina skrasiti i posvetiti samo porodici, ali onda se pojavila Dragana Mitar - otkrio je izvor za "Rijaliti" i objasnio šta se dešavalo u braku Fetića tokom afere.

Edis Fetić
Edis Fetić, Foto: printscreen

- Zilha nije znala za Draganu dok njen muž nije pomenut u "Zadruzi 2". Ona je tad napala Eda, ali je on tvrdio da se ne radi o njemu. Kada je postalo jasno da je on Draganin Torta, Zilha je doživela nervni slom. On joj se zakleo da je nikada neće ostaviti i da je to samo nešto prolazno, te da su on i Dragana ostali u prijateljskim odnosima. Zilhi je bilo jasno da ta priča ne pije vodu, ali je opet odlučila da ćuti zbog dece. Znala je i da je išao sa Draganom na more i da je viđao u Beogradu, kada je navodno putovao zbog posla, ali se nadala da će se brzo zasititi. Sad, kad je zbog nje ušao u "Zadrugu" i javno osramotio Zilhu, ona je odlučila da im se oboma osveti i uđe u Imaginarijum - tvrdi izvor i kaže da je Zilha više besna na Draganu nego na supruga.

-Zilha mi je rekla: "Kakav je to monstrum od žene kada svesno uništava brak čoveku koji ima troje dece? Nije nju džaba taj Siniša tukao, trebao je da je slomi. Dragana je obična k*rva, a ja sam Edu rodila troje zlatne dece, neće me sigurno ostaviti zbog d*olje. Kada uđem u "Zadrugu" objasniću joj šta je čeka zbog toga što mi se petlja u brak. Prvo će da mi vrati mog muža, a onda ću da joj zagorčam život, pa će videti šta je sramota, a ne da moja deca idu pognute glave kroz Novi Pazar zbog ološa". Poznajući Zilhu, garantujem da će Dragana zažaliti dan kad se približila Edisu - završava izvor.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi