Zilha
Instagram/Printscreen
Zilha

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Bivšeg zadrugara Pavla Jovanovića trenutni učesnici rijalitija pominjali su u više navrata, pa zbog toga mora da bude upoznat sa dešavanjima u Beloj kući. Pavle je iskreno pričao o dešavanjima u trećoj sezoni popularnog rijalitija, kada je i otkrio da se redovno čuje sa Zilhom Karišik Fetić, ženom Edisa Fetića, sa kojim je Dragana Mitar, Pavlova bivša, trenutno u vezi.

Zilha mu je rekla da ne planira da se razvede od Eda, a onda nam je otkrio kako ona reaguje na Draganu Mitar i da li je istina da su se njih dve dopisivale pre rijalitija.

- Svašta mi je pričala, ne bih sve da otkrivam, između ostalog rekla mi je da razvoda nije bilo, niti će. Ovim rečima je rekla: "Mene njegov odnos sa Draganom Mitar ne zanima, nisam podnela papire za razvod, niti ću". Ja sam tek u "Zadruzi" čuo da je Zilha Dragani slala poruke, to je glupost. Zilha ne želi da komentariše taj odnos iako je dno dna. Silom prilike je upala u sve ovo i stalno govori: "Hoću svoj život nazad" - priča Pavle i dodaje...

Pavle Jovanović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Ona i dalje gaji emocije prema Edu, ipak je on njen suprug i otac njene dece. Šta će se desiti kada izađe iz "Zadruge" to se još ne zna - prepričao je Pavle razgovore sa Zilhom.

Edo, Dragana, Zilha

Screenshot

Foto: Screenshot

 

Komentari (2)

ceca

25.01.2020 21:51

Opet ovaj prica tudju pricu,on zna sve hahaha fujjjjj

Rade

26.01.2020 20:08

Ona je vaspitana tako da će njen muž možda dovesti još neku ženu.