Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Miljana i Dražen

printscreen

Miljana i Dražen, Foto: printscreen

Danas je došlo do žestokog sukoba između Miljane Kulić i Dražena Bakića i tom prilikom pale su tešeke uvrede sa obe strane. Nakon emisije "Sedi dole", Dražen je želeo da reši nesporazum te je prišao Miljani i Mariji Kulić kako bi porazgovarali, ali ovo je samo pogoršalo situaciju.

- Ja sam rekla "Ispod mire trista vire", ko bi rekao da je ovakav dečko muška k*rva. Na to si ti krenuo da me vređaš - rekla je Miljana.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ti nemoj da se družiš onda sa njim. Ti si meni rekla da je on tebe vređao, a nisi mi rekla šta si ti njemu rekla - savetovala je Marija svoju ćerku.

- Ja sam te pitala koliko te plaćaju žene od 60 godina - ponavljala je Kulićeva.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

- Upoznaću te sa nekim mojim devojkama. Da mi nisi mila ja bih okrenuo glavu i rekao baš me briga - rekao je Dražen.

- Ja ne smem da kažem istinu? Ja samo iznosim mišljenje o svakome. Nisam te izvređala, rekla sam samo da si muška prostitutka - ponovo je rekla Miljana.

 

- Nisi samo to, izvređala si me i na račun izgleda. Mogao sam i ja da kažem da si ti k*rva da se j*beš po wc-ima - rekao je Bakić.

Dalila dovedena do sloma! Milan joj sasuo u lice ono što niko nije smeo! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 13.09.2019. 16:33 Nadjačao je? Dalila i Milan, Foto: printscreen Danas u toku dana zadrugari su opušteno pričali na dvorištu dok nije došla svađa između Dalile i Milana Petkovića. Njih dvoje su se sukobili oko različitog mišljenja, te je odmah došlo do problema. PLAKAO JE KAO KIŠA POSLE RAZVODA!

 

- Ja sam iz jedne ljubavi dobila sina, a drugi put sam vodila ljubav sa nekim sa kim sam bila osam meseci ovde i sa kojim ću biti opet, ako bude sve kako treba - navela je Kulićeva.

- Svaka čast na izboru, baš ti je fin taj momak - rekao je Dražen.

Potom su krenuli da se unose jedno drugom u lice i svađa je kulminirala.

- Nemoj da dolazi do konflikta, jednog će izbaciti - rekao je Dražen.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

 

- Što pretiš da ćeš da me udariš? Ajde udari me! Zašto mi pretiš? Budeš li me prstom pipnuo, u mom ugovoru je tako, ne unosi mi se, sa mnom možeš na metar da pričaš - upozorila ga je Miljana.

- Zabole me k*rac za ugovor. Tako reci produkciji, da mene k*rac zabole i za tebe i za ugovor ako se posvađamo. Ja tebe ne diram. Gurni me i udariću te. Kunem ti se. Takni me i udariću te - uzvratio je Dražen.

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić otkrila zbog čega se pomirila sa Zolom!