Zerina Hećo
printscreen
Zerina Hećo

printscreen

Zerina Hećo, Foto: printscreen

Zerina Hećo je bila jedna od najitrigantnijih učesnica Zadruge. Svi pamte trenutak kada je Hećova obrijala do glave. Ona je u sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" objasnila da je to učinila zato što se plašila mogućnosti da je bolesna.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ja sam čekala rezultate. Prošla sam te neke stvari kao mala. Prvi put sa 14 godina mi je otkriven tumor, pa je bilo još par operacija. Tamo sam primetila neke promene i eto... Počele su da mi se dešavaju stvari koje su mi se pre dešavale. Nisam to mogla da podnesem. Suočila sam se sa svojim najvećim strahom da ostanem bez kose. Nama ženama je jako teško bez kose. Ceo taj čin, bio je katastrofalan. Ja sam u tom momentu pukla i suočila se sa jednim od najvećih strahova - rekla je Zerina.

 BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Lepa Brena uslikana na privatnoj plaži! Sunčala se, a kada je ustala IMALI SMO ŠTA DA VIDIMO! (FOTO)

AUTOR: I. Mikić DATUM I VREME: 11.08.2019. 13:20 - 11.08.2019. 13:30 Blista! Lepa Brena, Foto: Alo.rs Folk zvezda Lepa Brena letuju na crnogorskom primorju. Ona svake godine većinu leta provodi na svom luksuznom brodu. EKSKLUZIVNI PAPARACO Lepa Brena u belom kupaćem raširila noge da se osunča, a onda u 58.