Marko Miljković i Maja Marinković
printscreen
Maja Marinković

Alo.rs/G.T.

Maja Marinković, Foto: Alo.rs/G.T.

Zadrugarka Maja Marinković sinoć je ušla u "Zadrugu 3", a njen ulazak je obradovao Miljanu Kulić za koju su svi smatrali da će ući u sukob sa njom jer ju je Lazar Čolić Zola muvao letos.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, oni su rešili nesuglasice pa je Maja nastavila da se upoznaje sa ostalim zadrugarima koje u Beloj kući prvi put vidi, ali i sumira utiske sa starim cimerima. Boru Santanu je zanimalo kako je narod reagovao na nju posle druge sezone. Ona je na njegovo iznenađenje rekla da je imala neprijatnu situaciju sa ženom koja podržava Marka Miljkovića.

Marko Miljković

Printscreen Instagram

Marko Miljković, Foto: Printscreen Instagram

- Napala me je jedna žena, kad sam bila na Kopaoniku. Ja došla u taj smeštaj i žena na recepciji mi kaže da ja nisam ovde dobrodošla i da treba da idem kući, da je Marko njihov, da je Luna dobro dete. Ja ono u šoku joj rekla da je rijaliti završen i da me ostavi na miru - rekla je Maja pa nastavila:

Maja Marinković

Printscreen/instagram

- Posle ja to rekla mojoj mami i ona pozvala direktora tog smeštaja. Ta žena je dobila otkaz. Mislim, nije moja želja bila da ona ostane bez posla, nego da joj se ukaže na ponašanje - govorila je Marinkovićeva.

U nastavku video-priloga pogledajte sve o čemu je Maja pričala.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić progovorila o veri, silikonima i sadašnjem dečku!

 

 

 

Komentari (1)

krsto

22.10.2019 10:37

vidju ona se obecala mladenu vuleticu .