Zadruga, zadrugari
Screenshot Youtube
Zadruga 3

Screenshot Youtube

Zadruga 3, Foto: Screenshot Youtube

Zadrugari danas imaju priliku da pokažu svoje skrivete talente, pa su o tome dobili detaljno obrazloženje od Velikog šefa.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Dragi zadrugari, Veliki šef ima specijalan zadatak za sve vas. Danas ćete imati priliku da upoznate upravnika pozorišta, a on će nakon ovog zadatka moći da stekne utisak o vašim talentima. Podelićete se u sedam grupa po šestoro i jedna po petoro. Ovog puta ćete morati da budete kreativni i interesantni. Svaka grupa mora da osmisli nastup. Da li će to biti skeč, imitacija, vicevi ili kratka predstava, to zavisi samo od vas. Nastupaćete za manje od dva sata i do tada ćete imati vremena da se spremite. Predstavićete se pod nazivom "Naših pet minuta" - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Prvu grupu koja nastupa u pozorištu čine Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Mina Vrbaški, Milica Dugalić, Marko Đedović i Saška Karan.

Zadruga 3

Screenshot Youtube

Zadruga 3, Foto: Screenshot Youtube

Marko Đedović glumi političara ''Ljubičicu''. Šaska Karan je u jednom trenutku gađala Marka jajetom. Milica Dugalić i Saška su u jednom trenutku zapevale njemu pesmu ''Dolče vita'', a Dalili je pukao vodenjak nasred scene.

- Vi ovde niste dovedene da pametujete, dovedene ste da radite i da punite budžet. Poreze možemo da plaćamo zbog vas - govorio je Marko.

- Ljubi beba, beba, pukao mi je vodenjak - vikala je Dalila.

Pogledajte BONUS video:

Ivan Gavrilović pred ulazak u Zadrugu otkrio zašto će pobeći!