IMALA SAM SAMO 14 GODINA... Zadrugarke progovorile o prvim seksualnim iskustvima, a onda ovo niko nije očekivao!

Priznale sve

 

Zadruga 3
Zadruga 3, Foto: Printscreen/instagram

Zadrugari su danas emitovani u "Magazinu IN" emisiji, gde su išli ljubavni parovi Tara Simov i Mateja Matijević, Nina Babić i Mlađan Jovanović, Milica Kemez i Bora Santana, kao i Dragana Mitar i Edis Fetić.

Tokom emisije oni su pričali i o svojim prvim intimnim iskustvima, a neki su svojim priznanjima iznenadili mnoge.

Milica Kemez
Milica Kemez, Foto: Foto: YouTube/printscreen

- Smatram da u životu nema pravila, da li studio odbah ili ne... Ja sam prvi put imala momka sa 18 godina. Ja nisam imala pre toga odnose i bilo mi je čudno. Čekala sam tog momka godinu dana da bi imali to prvo s*ksualno iskustvo i posle toga je odmah raskinuo sa mnom, tako da sam se ja razočarala taj prvi put. Sa drugim momkom samo imali prvu noć s*ksualni odnos i posle toga smo bili tri godine zajedno. Nema pravila - rekla je Milica Kemez.

Tara Simov
Tara Simov, Foto: Printscreen/Youtube

- Nakon dvogodišnje veze sam stupila sa momkom u s*ksualne odnose i raskinuli smo nakon prvog puta. Bila sam jako mlada kada sam stupila u vezu sa njim, imala sam 14 i po godina, a sa 16 i po godina sam izgubila nevinost. Prošao je dan i po i onda je bio sa mojom drugaricom - otkrila je Tara Simov.

Nina Babić
Nina Babić , Foto: Screenshot Youtube

- Ja sam imala prvu vezu 3 i po godine, sa njim nisam imala ništa. To je bila dečija ljubav, sa 14, 15 godina i to nam je fino išlo. Međutim, iz inata, uđem u drugu vezu. Nešto me je razočarao. Zavolim tu osobu posle osam, devet meseci i sa njim prvi put odradim to. Ostala sam sa njim dve i po godine i stvarno nisam imala iskustva kao one - dodala je Nina.

Dragana Mitar
Dragana Mitar , Foto: printscreen

- Četvrta godina srednje sam bila i ta veza je bila nekih pet, šest meseci. Iskreno, loše iskustvo. Nisam bila zadovoljna. Kasnije je došla duža i lepša veza - rekla je Dragana Mitar.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi