Darija Stević
printscreen
Darija Stević

printscreen

Darija Stević, Foto: printscreen

Darija Stević izbačena je posle nešto više od mesec dana iz rijalitija "Zadruga 2", ali joj se život nakon toga iz korena promenio.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona je upoznala milionera iz Dubaija, kome još ne želi da otkriva identitet, ali je potvrdila saznanja da će se za njega i udati.

"Tačno je da se udajem. Upoznali smo se pre par godina na svadbi zajedničkih prijatelja koji žive u Dubaiju, kasnije smo počeli da se čujemo i kada sam ja otišla na odmor tamo, izašli smo na večeru i tada je sve počelo. Ja sam onda odlazila češće tamo, on je počeo da dolazi u Beograd kad sam ja sprečena da odem zbog posla. Odavno su postojale simpatije, ali je tek pre par meseci sve preraslo u pravu bajku. Imaćemo dva venčanja (smeh). Prvo će biti na Baliju, gde će sa nama krenuti samo kumovi, a drugo, veliko svadbeno veselje, biće u Dubaiju. Venčanicu još nisam kupila, u fazi sam isprobavanja jer su mi potrebne dve, jedna za Bali, za plažu, a druga za Dubai, za pravu elegantnu proslavu, rekla je presrećna Darija.

Darija Stević

Screenshot Youtube

Darija Stević , Foto: Screenshot Youtube

Darija je bogataša upoznala preko zajedničkih prijatelja pre izvesnog vremena, dopali su se jedno drugom, a sada se posvetila spremanju velikog slavlja.

ISPLIVAO CENOVNIK MINE VRBAŠKI Kao klinka se bavila prostitucijom?! Prijateljica otkrila sve detalje

AUTOR: Rijaliti/R.J. DATUM I VREME: 07.11.2018. 17:26 Drugarica otkrila šokantne detalje Dorotea Jovanović, Mina Vrbaški, Foto: Printscreen Iako su nekada bile drugarice, Darija Stević je po izlasku iz "Zadruge 2" iznela brojne tajne Mine Vrbaški , a sada je otišla i korak dalje i zadala joj najteži udarac dosad.

Pogledajte BONUS video: 

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!