Mateja Matijević
Printscreen/Youtube
Mateja Matijević

Printscreen/Youtube

Mateja Matijević, Foto: Printscreen/Youtube

Mateja Matijević nekadašnji sportista i menadžer pred ulazak u "Zadrugu 3" je raskinuo sa devojkom i kako je tada rekao, spreman je da se upusti u novu ljubavnu romansu pred kamerama.

PROČITAJTE JOŠ:

Prošlost Mateje Matijevića nije ni malo naivna, a spisak žena sa kojima je bio navodno je vrlo dugačak. No, ono čemu je on sklon to je pokazivanje svog tela, ali i svog ponosa.

Mateja Matijević

Alo.rs

Mateja Matijević, Foto: Alo.rs

Naime, Matijević je svoje ekspicitne fotografije slao devojkama sa kojima se dopisivao i flertovao. Devojka koja je želela da ostane anonima javila se u redakciji portala "Alo.rs" i sve do detalja objasnila kakav Mateja ima pristup prema devojkama!

Mateja Matijević

Alo.rs

Mateja Matijević, Foto: Alo.rs

- Moram da priznam da je prvih dva minuta bio zanimljiv kada mi se javio. Počeo je da mi lajkuje slike na Instagramu, ja sam mu uzvratila, a onda je usledila i prva poruka. Nakon par razmenjenih poruka, iz čista mira mi je poslao snimak na kom se samozadovoljava. Nisam verovala šta mi je poslao, ali na tome se nije zadržao pa su usledile i slike njegovog polnog organa sa opisom "šta bih ti sve radio"! Nastavio je da me smara danima posle toga, ali od mene apsolutno nikakav odgovor nije dobio - otkrila je devojka kojoj se nabacivao zadrugar.

"Alo.rs"vam donosi porno fotke koje je Mateja slao devojci koja je želela da ostane anonimna.

Mateja Matijević

Alo.rs

Mateja Matijević, Foto: Alo.rs

Zadrugar za sada nije pokazao svoj polni organ ni jednoj ukućanki, što ne sumnjamo da neće to uraditi čim bude imao priliku za to.

BONUS VIDEO:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!

 

Komentari (2)

Mica opajdara

01.10.2019 10:55

Mmm batica morsa da ima veliku alatku, kada su morali da 4 zvezdice da je poklope

Ivko

03.10.2019 08:43

Sportista i menadzer ???