Ermina Pašović
Foto: printscreen
Ermina Pašović

Foto: printscreen

 Foto: printscreen

- Sve što sam govorila, to me je i dočekalo – za oca ne postojim, odrekao me se, ne želi kontakt sa mnom, nisam ga ni videla ni čula. Nisam pokušala da stupim u kontakt s njim, niti ću. Ja njega najbolje poznajem, ništa ne bih dobila od toga...Tetka je došla s bratom po mene na aerodrom, u stanu su me čekali mama i sin, to je bilo jako, jako emotivno baš... Naravno, mama ko mama – sve mi živo zamerila, svaku psovku. Ostalo, naišla sam samo na pozitivne komentare i na društvenim mrežama i uživo, svuda, gde god sam išla. Strah me je bilo šta će biti napolju, ali sve je top. Znate kako, 'Zadruga' me je promenila, 33 godina sam radila sve kako su želeli moji roditelji, ali ne... Sada želim da živim svoj život, ko me podržava – podržava, ko ne, šta ću. Čudno se i ja osećam - objasnila je ona po izlasku.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Ermi Ermina Pasovic (@ermina_pasovic_ermi) дана 25. Јун 2020. у 12:31 PDT

Nešto zatim, bivša zadrugarka rešila je da za javnost otvori vrata svog životnog prostora, koji deli sa sinom Kanom i svojim psima. Dom je u potpunosti uređen po njenom ukusu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Ermi Ermina Pasovic (@ermina_pasovic_ermi) дана 19. Јул 2020. у 3:58 PDT

Najviše vremena, pak, voli da provodi u dvorištu - jer je ono njena prava oaza mira.

Svuda po kući mogu se videti fotografije njenih pasa, budući da se time i privatno bavi, o čemu je i pričala tokom boravka na rijaliti imanju u Šimanovcima. Pehari i fotografije sa takmičenja, kao i sa sinom Kanom krase ceo Erminin dom, a prostorom se prosežu pastelne boje. Roze i siva dominiraju.

Pročitajte i: