UPOZORILI GA NA MINU VRBAŠKI! Vladimir Tomović zajecao kada je njih video! Gušio se u suzama pa priznao svoju rijaliti igru! (VIDEO)

Nije mogao da se smiri...

Vladimir Tomović
Foto: Printscreen

Vladimir Tomović je tokom noći završio u suzama, a zatim je otišao u Rajski vrt kako bi razgovarao sa Drvetom mudrosti. Ovaj ukućanin tom prilikom rekao je da je tužan jer mu nedostaje porodica.

"Ne mogu ovakvog da me gledate", jedva je rekao Vladimir Tomović Drvetu mudrosti.

Vladimir Tomović
Foto: Printscreen

Nakon ovoga Vladimir se uputio ka govornici kako bi razgovarao sa svojim bratom, ali i majkom. Kada je video svoje najdraže Vladimir se sakrio ispod telefonskog uređaja gde je nastavio da grca u suzama. Tokom poziva Vladimirov brat pokazao je Tomoviću svog bratanca, nakon čega je ovaj zadrugar počeo još više da plače.

"Hajde batali to, hajde batali to i nemoj da plačeš tu! Slušaj sada dobro, svi smo super i nemoj da brineš za nas. Imaš nekoga napolju ko te i dalje čeka i to dobro utuvi u glavu. Batali igru i budi ono što jesi. Majka te je zamolila, jednu stvar moraš da je poslušaš. Iste sekunde kada izađeš da pružiš ruku Lepom Mići. Druga stvar, muška ekipa oko tebe je vrh! Imaš nekoga napolju i vodi računa šta radiš! Vladimire, jači si! Najviše te volimo", pričao je Vladan Tomović svom bratu.

ULETELO OBEZBEĐENJE! Vladimir Tomović nasrnuo na zadrugara! Zamalo se potukli, svi skočili da ih razdvajaju!

Vladimir Tomović
Foto: Printscreen

"Ne mogu da pričam... Ne želim da me gleda bilo ko. Znaš da ovo nisam ja, znaš da sve glumim, nije trebalo da tražite poziv. Rekao sam ti hiljadu puta da me ne zovete nikada. Ne treba vam ovo da me zovete. Čuvaj mi majku! Vladane, vi me činite slabiji. Ovo je jedino na šta padam! Teško mi je, Vladane", govorio je Vladimir.

"Vladimire, smiri se, batali igru. Batali se Mine! Ćao druže, kako si? Nemoj da plačeš, to rade samo p*zde", poručila je Tomoviću majka.

TAJNI SNIMAK KOJI SVE OTKRIVA Vladimir Tomović napušta "Zadrugu"! Sve je dogovoreno sa produkcijom!

Vladimir Tomović
 Foto: Printscreen

Kada je obavio poziv sa svojim najdražima, Vladimir Tomović je čučnuo u govornici i nastavio da plače. Tom prilikom tešila ga je Mina Vrbaški, zadrugarka za koju mu je majka rekla da je izbegava.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: pi.
  21/10/2019 - 17:23
  a jesu li mu pltrebni pomorci.
 • Korisnik: knez
  20/10/2019 - 10:28
  Upozorili ga na Minu Vrbaški. Ona mu zaista nije potrebna.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi