Vladimir Tomović šokirao samo 2 dana pred početak Zadruge 3! Pomenuo Staniju, pa otkrio ko će mu praviti društvo! (VIDEO)

B. Zajić/ V. Đorđević | vip 2019-09-04 13:00:43 2019-09-04 13:00:43

Opa!

G.T./Alo.rs

Vladimir Tomović, učesnik Zadruge 2, spreman je da se oproba i u trećoj sezoni! On će u petak ući u Belu kuću, ali ne sam!

PROČITAJTE JOŠ:

 

On je tokom svog boravka u Imaginarijumu prošle sezone bio jedan od bučnijih učesnika, a ostao je upamćen po svojoj vezi sa Stanijom Dobrojević, ali i po fizičkom napadu na Aleksandru Subotić, zbog čega je i diskavlifikovan iz rijalitija.

Crnogorac je samo 2 dana pred svoj ulazak u Zadrugu 3 progovorio o svom budućem učešću, da li će dozvoliti da ga neko isprovocira, ali i o odnosu sa Miljanom Kulić sa kojom je od nedavno u ratu.

Takođe, šuška se da će i Stanija biti učesnik ove sezone, a Tomović nam je otkrio i neke detalje vezane za nju, ali i kako će se ponašati prema njoj.

Ovo je KOMPLETAN spisak učesnika Zadruge 3! Od TRANSVESTITA do KRIMINALACA! (FOTO)

AUTOR: B.Z. DATUM I VREME: 22.07.2019. 13:51 - 09.08.2019. 17:45 Goreće Bela kuća! Nakon što se završila "Zadruga 2" bez prestanka se spekuliše o budućim učesnicima "Zadruge 3", koja sa emitovanjem kreće od septembra ove godine na TV Pink.

Ono što je interesantno je to da Vladimir ne ulazi sam u Imaginarijum, već sa svojim psom Ajaksom, nemačkim ovčarom.

U narednom video-prilogu pogledajte šta nam je budući zadrugar sve rekao.

Pogledajte BONUS video:

Dalila na sistematskom za Zadrugu progovorila o trudnoći!

 

 

Expand player
Pogledajte više