Maja Janjuš
Printscreen
Maja Janjuš

Printscreen

Foto: Printscreen

Danas je nastavak emisije "Gledanje video klipova" i prvi video snimak bio je svađa Maje Marinković sa Tarom Simov, zbog Mateje Matijevića, gde je Maja plakala navodno zbog Tare, a u stvari je ispalo da je plakala jer Marko Janjušević nije hteo da sluša tu svađu i otišao je iz sobe umesto da bude sa Majom u krevetu.

Zadrugari su je odmah napali da je zaljubljena u košarkaša i da je pijana plakala za Markom, a ne zbog svađe sa Tarom:

Maja Marinković

printscreen

Foto: printscreen

- Iznervirala sam se jer je Janjuš ustao i otišao, a ona je verglala istu priču. Neću da se vraćam na tu temu. Sve se ponavlja. Mene je u tom trenutku Janjuš iznervirao jer je otišao nije hteo da sluša kako se svađamo. Ja sam danima bila nervozna. Sada je sve ok, i neću više dozvoliti ni sebi ni njemu da dođemu u tu situaciju. Ja sam rekla da Tara konstantno vergla "Mateja, Mateja" - rekla je Maja.

- Čovek je krenuo u pab, ona mu je dobacivala. Ovde nema veze Tara sa tim. On je krenuo, a ona je počela da plače jer nije htela da on ode. To je ozbiljna situacija, desila se zbog Maje - rekao je David.

David Dragojević

Printscreen

 Foto: Printscreen

- Plakala sam, iznervirala se, a kad me je pre toga napala. Počela sam da plačem i to je to - pravdala se Maja, iako je svima bilo jasno da je plakala zbog Janjuša.

- Maja je popila, nije mogla da sakrije svoje emocije, neću da pravim budalu od sebe, da se pravim lud. Situacija je jasna, rekla je: "Vidi šta mi radi". Ona je to rekla jer nije hteo da sedne kod nje u krevet, da priča sa njom. Situacija je i gora. Ovo je užas oko čega se ona zaplakala - rekao je Đedović.

Marko Janjušević Janjuš

PrintScreen/YouTube

Foto: PrintScreen/YouTube

- Ona je bila žrtva uvek, mrš bre tamo, šta sam uradila, rasplakala se - vikala je Maja.

- Fukaro jedna - urlao je Đedović.

- Fukara ti mama - odbrusila je Marinkovićeva.

- Ne znam da li je moja i li tvoja što se j*bala gde je stigla pa te ostavljala. Ako je ovo početak svađe, Tara nije krva - dodao je Đedović.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

Komentari (1)

goga

10.04.2020 19:41

jadna ,umišljena maja ,pa vidi li ts devojka koliko je ružna i da je niko neće ,gura se kod janjuša ali ni on je neċe .