Vesna Rivas i Đoganijevi
Alo/E-stock
Vesna Rivas i Đoganijevi

Alo/E-stock

Foto: Alo/E-stock

Izašli smo iz veoma izazovnog perioda, kada smo se suočili sa problemima izazvanim pandemijom koronavirusa. Ovaj period pamtićemo kao fazu mirovanja, ali i kao vreme kada smo mnoge obaveze i planove morali da ostavimo po strani kako bismo sačuvali zdravlje.

Vesna Rivas

Foto: Alo

 Foto: Alo

- Njima kao da je ovo trebalo, da izađu i da ceo svet sluša njihove kućne svađe. Oni će da izađu rasterećeni odavde. Gagi će još i da procveta, on će da izađe, biće srećan, a tu su i parice. Anabeli stoji beba, ona bi morala da se pričuva, ako neće još dece  - otkrila nam je Vesna. 

- Ipak, isplivaće ta tajna. Dobiće oni dosta medijskog prostora, značiće im za novac koji su dužni. Neće oni previše da se ovajde, ali će biti zadovojni - zaključila je Vesna. 

Anabela Atijas, Gagi Đogani

Printscreen

 Foto: Printscreen

Kada je reč o odnosu Anabele i Gagija, od Vesne smo saznali ne samo da Anabela ima šanse da zatrudni, već i da će se ona i Gagi pomiriti. 

- Ja njih vidim zajedno, oni pokazuju i bol i emotivnost. Pogledajte njih dvoje, oni imaju potrebu jedno drugom da se pravdaju, da kažu zašto su nešto uradili - objasnila je Vesna.

 

 

 

Komentari (2)

vida

11.06.2020 19:37

djesi gataro pa to ziva.

Mika

12.06.2020 12:57

Neka im se to ostvari. Iako je ne volim.