ALO SAZNAJE! Astro tumač Vesna Rivas otkrila sudbinu Anabele i Gagija: "Ponovo će biti zajedno, ali to nije sve, čeka ih velika radost!"

Ovo je neočekivano!

Vesna Rivas i Đoganijevi
Foto: Alo/E-stock

Izašli smo iz veoma izazovnog perioda, kada smo se suočili sa problemima izazvanim pandemijom koronavirusa. Ovaj period pamtićemo kao fazu mirovanja, ali i kao vreme kada smo mnoge obaveze i planove morali da ostavimo po strani kako bismo sačuvali zdravlje.

Kako bismo saznali šta možemo da očekujemo u narednom periodu, tačnije u toku leta, posetili smo astro agenciju Vesne Rivas, koja je za Alo otvorila karte. Otkrila nam je sve o predstojećoj sezoni o čemu ćete preciznije moći da čitate na našem sajtu u nekom od narednih tekstova. 

Takođe smo sa njom razgovarali i o aktuelnim učesnicima "Zadruge", njihovim šansama za plasman u rijalitiju i o tome kome sleduje pobedničko mesto. U ovom tekstu baziraćemo se na odnos bivših supružnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija, njihovim šansama u rijalitiju, kao i o onome što ih očekuje po izlasku iz rijalitija. 

Vesna Rivas
 Foto: Alo

- Njima kao da je ovo trebalo, da izađu i da ceo svet sluša njihove kućne svađe. Oni će da izađu rasterećeni odavde. Gagi će još i da procveta, on će da izađe, biće srećan, a tu su i parice. Anabeli stoji beba, ona bi morala da se pričuva, ako neće još dece  - otkrila nam je Vesna. 

- Uglavnom, oni će ovde da budu najsrećniji nakon izalska iz rijalitija. Ova žena što čeka Gagija, mnogo će se razočarati, jer će Gagi po izlasku iz rijalitija da se bavi Lunom i nekim nezavršenim porodičnim odnosima. Gagi i Anabela kriju nešto, neka porodična tajna u "Zadruzi" nije otkrivena, a oni su veoma ponosni što su to sačuvali da se ne sazna - kaže Vesna i dodaje da neće uspeti da sačuvaju tajnu.

- Ipak, isplivaće ta tajna. Dobiće oni dosta medijskog prostora, značiće im za novac koji su dužni. Neće oni previše da se ovajde, ali će biti zadovojni - zaključila je Vesna. 

Anabela Atijas, Gagi Đogani
 Foto: Printscreen

Kada je reč o odnosu Anabele i Gagija, od Vesne smo saznali ne samo da Anabela ima šanse da zatrudni, već i da će se ona i Gagi pomiriti. 

- Po pitanju Anabele i Gagija, oboje ulaze u sudbinsku godinu, imaju kec na sredini rodnog koda. Znate li kakav oni rodni kod imaju? Imaju 99 posto šanse da se pomire. Videćete, meni ovo izgleda kao da će da se pomire. Ona je ta koja ga je gurala napred, a sada što je starija lepiće se novac za nju, ona će tek njemu da bude podrška. On će da isplati svoje što ima i opet će se pomiriti, ostariće zajedno - otkrila je Vesna Rivas.

- Ja njih vidim zajedno, oni pokazuju i bol i emotivnost. Pogledajte njih dvoje, oni imaju potrebu jedno drugom da se pravdaju, da kažu zašto su nešto uradili - objasnila je Vesna.

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mika
  12/06/2020 - 12:57
  Neka im se to ostvari. Iako je ne volim.
 • Korisnik: vida
  11/06/2020 - 19:37
  djesi gataro pa to ziva.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi