Astro tumač Vesna Rivas otkrila sudbinu Anabele i Gagija: "Ponovo će biti zajedno, ali to nije sve, čeka ih velika radost!"

Alo.rs/D.Mićić | vip 2020-06-11 17:50:52 2020-06-11 17:50:52

Ovo je neočekivano!

Alo/E-stock

Izašli smo iz veoma izazovnog perioda, kada smo se suočili sa problemima izazvanim pandemijom koronavirusa. Ovaj period pamtićemo kao fazu mirovanja, ali i kao vreme kada smo mnoge obaveze i planove morali da ostavimo po strani kako bismo sačuvali zdravlje.

- Njima kao da je ovo trebalo, da izađu i da ceo svet sluša njihove kućne svađe. Oni će da izađu rasterećeni odavde. Gagi će još i da procveta, on će da izađe, biće srećan, a tu su i parice. Anabeli stoji beba, ona bi morala da se pričuva, ako neće još dece  - otkrila nam je Vesna. 

- Ipak, isplivaće ta tajna. Dobiće oni dosta medijskog prostora, značiće im za novac koji su dužni. Neće oni previše da se ovajde, ali će biti zadovojni - zaključila je Vesna. 

Kada je reč o odnosu Anabele i Gagija, od Vesne smo saznali ne samo da Anabela ima šanse da zatrudni, već i da će se ona i Gagi pomiriti. 

- Ja njih vidim zajedno, oni pokazuju i bol i emotivnost. Pogledajte njih dvoje, oni imaju potrebu jedno drugom da se pravdaju, da kažu zašto su nešto uradili - objasnila je Vesna.

 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više