Vesna Dedić će biti nova stanarka Zadruge 3 i za to je dobila basnoslovnu sumu novca!

Alo! V.Đ. | vip 2020-03-19 17:06:58 2020-03-19 17:06:58

"Nedavno sam izašla iz RTS-a, a to je kao da sam izašla iz "Farme" - rekla je voditeljka za "Alo!"

Printscreen

Naime, njoj su čelnici "Pinka" ponudili vrtoglavi honorar, koji ona nije mogla da odbije.

Razlog njenog ulaska nije samo novac, iako je on bio presudan.

• Vesna je trenutno nezaposlena. Nakon što je dala otkaz na RTS- u, rešila je da se posveti svojoj školi novinarstva, ali i drugim poslovnim aktivnostima. Međutim, budući da je zbog koronavirusa proglašeno vanredno stanje i da je sve svoje obaveze morala da odloži do daljnjeg, odlučila je da prihvati ponudu Željka Mitrovića - ispričao je izvor za "Alo!" i dodao:

• Na taj način ne samo da će tokom ovog perioda zarađivati, već i neće biti sama kod kuće, s obzirom na to da je njena ćerka Lenka u Londonu gde studira - dodao je izvor "Alo!".
Kada se rijaliti završi, proći će i vanredno stanje, a ona će po izlasku iz rijalitija napraviti promociju svoje nove knjige, koja je završena i čiji se izlazak očekuje u junu. Nakon toga će organizovati audiciju za nove polaznike u školu novinarstva koju drži sa Sanjom Marinković, a do tada je sigurno očekuju i angažmani na nekoj od domaćih televizija.

Kada smo pozvali Vesnu Dedić, odgovorila nam je u svom prepoznatljivom stilu.

- Ja sam nedavno izašla iz RTS- a i osećam se kao da sam izašla iz "Farme". Sačekalo me vanredno stanje i osećam se kao da sam ušla u rijaliti "Veliki brat". Da me sad prebace u "Zadrugu", ne bih osetila promenu - rekla je uz osmeh za "Alo!" Dedićeva i dodala:

Expand player
Pogledajte više