Zadruga
Foto: YouTube/Printscreen

 

Zadruga

Foto: YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Zadrugari nisu očekivali da će u pismu koje im je Veliki šef poslao biti mnogo toga saopšteno, a svi su se okupili za stolom očekujući samo lepe vesti i izazov koji će za njih biti lak.

Međutim, od ranog jutra pljuštale su kazne, a onda je usledila igra koja ih je sve podigla na noge.

Zadruga

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Dragi zadrugari, na samom početku vas obaveštavamo da su Mima i Mina kažnjene nedeljnim honorarom zbog spavanja preko dana. A sada, vreme je za još jednu igru. Podelićete se u 6 grupa po šestoro. Mića, Marija i Mateja neće učestvovati u igri. Pravila igre: Svaka grupa će dobiti troje iz grupe kojima će lice biti namazano penom za brijanje, igraće jedna po jedna grupa. Troje iz ekipe će gađati smokijem one koji su namazani. Napominjemo da će troje takmičara koje odaberete morati da prebroje ko je uspeo i koliko puta da ga pogodi smokijem - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Zadruga

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Zadrugari su se odmah podelili u grupe.

GRUPE ZADRUGARA KOJI ĆE UČESTVOVATI U IGRI

Prva grupa: Milan Petković, Iva Grgurić, Mima Živković, Nataša Radan, Stefan Milošević, Filip Đukić. Druga grupa: Ermina Pašović, Stefan Karić, Natalija Trik Fx, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Nikola Orozović. Treća Grupa: Marko Janjušević Janjuš, Nina Babić, Gagi Đogani, Mensur Ajdarpašić, Bane Čolak, Mlađa Jovanović. Četvrta grupa: Milica Kemez, Jovana Tomić Matora, Mina Vrbaški, Mirko Gavrić, Miona Jovanović, Dragana Mitar. Peta grupa: Bora Santana, Marko Đedović, Jelena Pešić, Ivana Šopić, Tara Simov, Marijana Zonjić. Šestra grupa: Maja Marinković, Ivana Krunić, Edis Fetić, Zorica Marković, Ana Korać, Stefan Kandić.

Detaljno pogledajte u nastavku.