Zadruga ubacivanje
YouTube/printscreen
Zadruga ubacivanje

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Sinoć je u Zadruzi održano još jedno muzičko takmičenje Zadrugovizija na kojem su Luna Đogani i Anabela Atijas, odnele višestruku pobedu. Atmosfera na takmočenju je bila vesela, a bilo je i varnica između učesnika i žirija.

Mnogi su isčekivali da vide kako će protesći susret bivših suparnica Kije Kockar koja je bila u žiriju i Lune Đogani, koja je nastupala. Ipak, Kija je pozitivno ocenila nastup Lune i Anabele i nije bio neke rasprave. 

Kija je ipak iskoristila priliku da izlazi mišljene o vezi Janjuša i Maje. Ona je osudila njihov odnos i pozvala Janjša kao svog prijatelja da sada preduzme radnje kako bi popravio trenutnu situaciju. 

Nakon toga je došlo do svađe između Ivane Šopić i Stanije Dobrojević, kada je Šopićka izvređala Staniju, a služila se i psovkama. Danas je prespavala porodični sastanak, što je bila kap koja je prelila čašu. Nakon toga je kažnjena nedeljenim honorrom.

Zadruga

Foto: Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Večeras takođe nema spavanja u Zadruzi jer je na programu izbacivanje. Ana Korać je za potrčke ove nedelje izbrala Brendona i Nikolu Orozovića. Nakon glasanja, ukućani su izabrali Orozovića za učešće u duelu ove nedelje, a Matora, koja je izglasana od publike, boriće se sa njim za opstanak u Zadruzi. 

 

Komentari (1)