Sara Reljić
M. Jošida
Sara Reljić

M. Jošida

Foto: M. Jošida

„Pinkova“ zvezda Sara Reljić očigledno planira da stane na ludi kamen, ali kako skriva partnera, isto tako krije i svoje planove. Međutim, paparaco „Alo!“ uslikao je Saru i njenog brata Filipa u jednom salonu venčanica kako tragaju za onom pravom.

Dok je ona pokušavala da spakuje svoje bujno poprsje u korset raskošne haljine, Filip joj je asistirao. Malo joj je vezivao haljinu, malo nameštao veo, a u pauzi se rashlađivao šampanjcem.

Sara Reljić

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

- Filip je nakon jednočasovnog razgledanja i pomaganja sestri u odabiru venčanice zamolio devojku zaposlenu u salonu da mu sipa piće kako bi se opustio. Rekao je da je nervozan kao da se on ženi - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta i dodao da mu je ona ponudila penušavo vino, što je ovaj oberučke prihvatio. Malo je, doduše, dao i sestri jer je i ona počela da se preznojava. 

- Sara je devojkama u salonu venčanica rekla kako je u fazi razgledanja, te kako želi da na vreme pronađe idealnu haljinu za svoj najsrećniji dan - kaže naš izvor.

Sara Reljić

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Inače, Filip i Sara Reljić, bivši učesnici rijalitija „Zadruga“, napustili su prodavnicu haljina srećni i nasmejani, a nema sumnje da je pevačica uživala dok je isprobavala venčanice. 

Sara Reljić

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza