HAOS U IMAGINARIJUMU! Turbulentno popodne u Zadruzi! Lepog Miću ovakvog do sad niste videli! (VIDEO)

Zavodi red!

Zadruga 3
Zadruga 3, Foto: Printscreen/YT

Još jedno pismo je stiglo na adresu Bele kuće, a Veliki šef je ovom prilikom saopštio zadrugarima da ih čeka specijalan zadatak.

Dragana Stojančević je kao ovonedeljni vođa pročitala pismo Velikog šefa, a zadrugari su morali da imitiraju svoje rijaliti cimere koji sede bilo sa leve, bilo sa desne strane.

USRED NOĆI! Sani i Natalija pobegli iz Zadruge?! Ibrahimov gađao flašama, ona trčala kao furija!

Zadruga 3
Zadruga 3, Foto: Printscreen/YT

 - Dragi zadrugari, pre svega je neophodno da svi sednete za sto. Ovoga puta Veliki šef ima specijalan zadatak za vas. Na svakom od vas je da pokaže svoju kreativnost i pripremi imitacije. Imitiraćete osobu koja sedi do vas. Imitacije se ne smeju ponavljati. Svaka imitacija mora trajati dva do tri minuta. Polovina zadrugara će izvoditi imitacije sutra, a druga polovina u sredu. Vođa je taj koji će odrediti redosled nastupa - pročitala je Dragana pismo Velikog šefa.

APELOVALA NA PRODUKCIJU Miljana moli hitno da napusti Zadrugu! Ne može da izdrži!

Zadruga 3
Zadruga 3, Foto: Printscreen/YT

Dragana je istakla da će u utorak nastupati grupa koja se nalazi sa njene leve strane, a onda su trebali da se dogovore ko će koga imitirati i tom prilikom je došlo do nesuglasica zbog čega je Lepi Mića odmah skočio kako bi doveo zadrugare u red.

U nastavku video priloga pogledajte kako je izgledala svađa zadrugara.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Zvonar
  15/10/2019 - 12:05
  Zadruga postala ista kao Parovi. Samo svadje. Ništa pametno ne znaju. Nigde pesma da se čuje. Samo izležavanje i svadje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi