NAJAVIO TUŽBU Tomović bukti od besa, ošurio paljbu po Mini: "K**vo jedino što te je davilo je moj polni organ!" (FOTO)

Najturbolentnijih veza u "Zadruzi 3"

Vladimir Tomović
 Foto: Alo.rs

Veza Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića važi za jednu od najturbolentnijih veza u "Zadruzi 3".

Ovaj ljubavni par je bio u skladnoj i posve posesivnoj vezi, koja je pre izvesnog vremena kulminirala u "propast", te je poslednjih par meseci ispraćena svađama, pretnjama, fizičkim nasiljem, suzama i neuspelim pokušajima Mine Vrbaški da pobegne iz Bele Kuće.

Mensur Ajdarpašić je po nekim iznenadnim "okolnostima" naglo prestao da bude zainteresovan za Minu, što je nju dovelo do potpunog kraha, kada je rešio sa njom da raskine.

Pre Mensura, Mina je ljubavnu priču vodila sa bivšim učesnikom "Zadruge" Vladimirom Tomovićem, te se spekulisalo da je njeno ponašanje dovelo do njegove diskvalifikacije i napuštanja imanja u Šimanovcima.

Mina i Mensur
Foto: Instagram/Printscreen

Odmah nakon njegovog izbacivanja, Mina je skočila u zagrljaj Ajdarpašiću, a on se vratio svojoj devojci Isidori.

Prema Mini sam sve vreme imao samo jednu emociju: sažaljenje. Isto osećam i sada, žalim je jer ona i jeste za žaljenje. Iz ove perspektive ne bih ulazio ni u kakav odnos sa njom, jer je izigrala moje poverenje. Muvao sam svaku devojku u "Zadruzi" i sprdao sam se jer sam bio u mogućnosti. Nisam želeo vezu jer imam devojku Isidoru koja je deset puta bolja od svih iz "Zadruge" zajedno. Ne bih nikada devojci oprostio takve izlete kao što ih ima Mina! - istakao je nekadašnji zadrugar.

Kako se bliži kraj rijalitiju i ovoj trećoj sezoni, prljav veš sve više isplivava na videlo!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Magarčina sprcala 38 godina a selfije pravi. Stidi se guzice kada obraza nemaš 😂

A post shared by Vladimir Tomović (@vladelije) on

Tokom današnje svađe sa Mensurom, zbog pitanja na poligrafu koje se odnosi na Vladimira Tomovića, Mina Vrbaški je iznela da je pokušavala da se približi i dodvori bivšem zadrugaru tako što je govorila da će diskvalifikovatib Ajdarpašića, a takođe je navela da je Vladimir pretio njoj, kao i da je zapretio da će maltretirati i njenu majku.

Vladimir Tomović
Foto: Alo.rs

Nakon ovoga Vladimir Tomović je odlučio da se oglasi porukom na svom Instagram profilu. On je najavio i da će tužiti Minu zbog ovih izgovorenih reči.

Čujem da me danima "gospođica" Vrbaški lažno optužuje da sam je davio i pretio porodici. Na tu temu mogu samo reći jedno i unapred se izvinjavam svima koji ovo čitaju. Deklarisana k*rvo. Jedino što te davilo ispod pokrivača je moj polni organ u tvojim ustima. Vidimo se na sudu zbog svih kleveta koje si na moj račun iznela. P.S. Platiš k**vi - k**va zadovoljna. Pružiš k**vi poštovanje i prijateljstvo - k**va laje i laže - napisao je Tomović.

 

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi