Zadruga
Youtube/printscreen

 

Zadruga

Youtube/printscreen

Zadruga, Foto: Youtube/printscreen

Tara Simov i Iva Grgurić nastavile su da se svađaju posle emisije "Pitanja gledalaca", a razlog za to je što je Iva bacila oko na Tarinog dečka Mateju Matijevića. Opšte je poznato da je Tara mesecima pokušavala da osvoji Matejino srce, a sada kada je uspela u tome, Iva je odlučila da joj preotme jaču polovinu.

"Ti žrtva nikada nisi bila. Ti mira nećeš imati od mene dokle god si ovde. Ja sam samo glupa što smatram da ti možeš da me dovedeš do ludila. Pričala si da te je čovek tukao, jer nisi želela da te j*be! Bedna si, jadna si i jedna odvratna ličnost si! K*rvetino" - pričala je Tara Ivi.

Zadruga

Youtube/printscreen

Zadruga, Foto: Youtube/printscreen

"Nema potrebe ovo da izgovaraš zato što ni sama ne znaš šta govoriš. Mateja, pomeri je" - rekla je Iva.

"Ima pravo da radi šta hoće! Nisi joj dozvolila tri puta da završi svoju rečenicu. Ne mešam se" - govorio je Mateja.

Zadruga

Youtube/printscreen

Zadruga, Foto: Youtube/printscreen

"Ti si raspala osobica koja misli da bi svaki muškarac bio sa njom. Ti si prljavuša. Imaš prljavu dušu. Imaš mrlje u prošlosti! Ja nemam prljavu prošlost! Mene niko nije finansirao. To što ti veruješ, to je jedno! Tebe je j*bao svako ko je stigao! Imaju dokazi da si k*ravela i to ćeš ostati! Tebe boli što si k*rva! Ti nemaš stav, tuđa su ti razmišljanja, nosiš tuđe stvari... Ja ti iskreno govorim svoje mišljenje. Tebi je Karić gurao ruke u p*čku! Niko te ne voli!" - pričala je Tara Ivi.

Kada su zadrugari legli da spavaju, Tara je nastavila da se svađa sa Ivom.

 

Komentari (1)

Ćule

24.01.2020 00:06

Iste su. Sponzoruše. Došle u Zadrugu da se reklamiraju. Sad će sponzori da navale.