Tara Simov
Screenshoot Instagram
Tara Simov

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Drugarica Tare Simov otkrila je sve tajne iz života starlete koja je šokirala javnost u rijaliti programu "Zadruga ". Naime, ova zadrugarka je imala nebrojeno mnogo muškaraca "za jednu noć" , a nevinost izgubila u četvrtom razredu osnovne škole, kada je imala samo 11 godina.

PROČITAJTE JOŠ:

"Tara vam je skroz neobična devojka po svemu. Prvog muškarca je imala u četvrtom razredu osnovne škole, a ko zna koliko je do sada promenila tipova za jednu noć, ne broji ih, to ume u šali da kaže. Tari nije nikakav problem da ima odnose za jednu noć. Međutim, ume da se zaljubi, a onda nije nimalo slatka i mila ako je muškarac neće", rekla je drugarica Tare Simov.

Tara Simov

G. Todorović/Alo!

Foto: G. Todorović/Alo!

"Tara ne krije skoro ništa iz svog burnog života jer, da je obična devojka, ne bi ni bila u "Zadruzi". Fina deca ne idu u rijaliti. Fina i dobra deca uče visoke škole i ne gledaju televiziju, a nisu ni ekscentrična kao rijaliti-igrači. Što se Tare tiče, ona je mnogo naporna osoba jer sve što zacrta mora da dobije ili će da izgine", dodala je ona.

Njena drugarica dalje dodaje da je Tara više puta bila spremna da umre zbog ljubavi, ali i da je imala bivšeg verenika koji ju je ostavio zbog neverstva.

Tara Simov

printscreen

Foto: printscreen

"Znam da je ludo volela i bila spremna i da umre zbog ljubavi. Tara ima mnogo kompleksa, ali ih vešto krije, a samouvereno juriša da muškarca odvede u krevet. Čuj u krevet! Ma gde god stigne da bude sama s njimi da imaju odnos. Pričala mi je kako veruje da ume da zadovolji muškarca da on poludi za njom. Imala je verenika Stefana i on ju je ludo voleo, ali je ostavio jer je bila neverna. On joj je zabranio da govori o njemu u rijalitiju, odnosno, rekao joj je da priča šta hoće o sebi, ali da njega ne sme da imenuje", dodala je drugarica.

BONUS VIDEO

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

Komentari (1)

Jelenko

30.10.2019 10:24

Za dorucak jedan, za rucak tri, a za veceru ne broji.