Tamara Đurić i Tijana Ajfon
Alo.rs
Tamara Đurić

Foto: Alo

 Foto: Alo

Izolacija je za nju bila i prilika da se odmori i spozna sebe. 

 - Meni je prijalo, naučila sam i da kuvam u izolaciji. Ne kažem da sam neka vrhunska kuvarica, ali dobro i to sam savladala. Odmorila sam i svi smo odmorili i shvatili šta je smisao života. Trebao nam je taj odmor, da shvatimo neke stvari - kaže Đurićeva.

Veridba i beba su došle spontano, a Tamara je sve to prigrlila sa velikom radošću.

Tamara Đurić

Foto: Alo

Foto: Alo

- Dosta sam ovih dana razdražljiva, promenljivog raspoloženja, ali sam suštinski srećna. Sada se spremamo za svadbu, koja će biti raskošna. Biće haljina sirena, raskošna, na njoj radi ceo tim. Nekako smo zbrzali sve, ali dobro, kada to prođe idemo i na službeni put - kaže Tamara, a otkrila nam je i da nije verovala da je trudna dok nije dobila potvrdu lekara. 

- Ako bude devojčica zvaće se Tamara, a ako bude dečak moj suprug će izabrati ime. Mada, moj muž je oduševljen idejom da bude dečak - rekla je Tijana.

Iskoristili smo priliku i da je pitamo o situaciji koja se odnosi na Tijanu Ajfon, koja je pre nekoliko dana uhapšena zbog prostitucije.

- Malo pre sam rekla, ambiciozno, jako, taj odno 26:9. Žao mi je, ima ljudi koji su ubice, pedofili, hajde da stavimo tu prostituciju u neku blažu vatijantu, ipak je to i legalno u nekih državama. Mislim, ja nju znam ovako iz viđenja, ali ipak je to Tijana Ajfon, ona se time bavi. Nadam se samo da neće biti stavlena na stub srama i da će iz ovoga izvući pravu poruku. Žena treba da spozna prave vrednosti. Nije kao da sam ja neka majka Tereza, ali sve to materijalno ide po strani, kada spoznaš pravu vrednost života. 

 

 

 

Komentari (2)

goga

03.06.2020 17:26

bravo prelepa devojkon,čestitam na bebi i sve najlepše ti želim.

mile

03.06.2020 20:26

sta ona vodi