Trudna Tamara Đurić dala svoj sud: Ambiciozno mi je sve oko Tijane Ajfon i njenih 26 punjača! (VIDEO)

Surovo!

Tamara Đurić
 Foto: Alo

Voditeljka Tamara Đurić nedavno je objavila da je u drugom stanju. Ona je sada za "Alo" portal progovorila o majčinstvu i prosidbi koja je došla iznenada. 

Izolacija je za nju bila i prilika da se odmori i spozna sebe. 

 - Meni je prijalo, naučila sam i da kuvam u izolaciji. Ne kažem da sam neka vrhunska kuvarica, ali dobro i to sam savladala. Odmorila sam i svi smo odmorili i shvatili šta je smisao života. Trebao nam je taj odmor, da shvatimo neke stvari - kaže Đurićeva.

Veridba i beba su došle spontano, a Tamara je sve to prigrlila sa velikom radošću.

- Očekivala sam to, jer smo gledali neke prstenčiće. Nisam to očekivala. Bila sam kod kuće u rodnoj Palanci, na slavi kod mojih. On je došao u kuću sa prijateljima i rekao: "Ja sam čuo da se u ovu kuću ulazi samo sa prstenom!" - setila  se Đurićeva.

Tamara Đurić
Foto: Alo

- Dosta sam ovih dana razdražljiva, promenljivog raspoloženja, ali sam suštinski srećna. Sada se spremamo za svadbu, koja će biti raskošna. Biće haljina sirena, raskošna, na njoj radi ceo tim. Nekako smo zbrzali sve, ali dobro, kada to prođe idemo i na službeni put - kaže Tamara, a otkrila nam je i da nije verovala da je trudna dok nije dobila potvrdu lekara. 

- Uzela sam test pogledala i ostala zatečena. Nisam verovala kada mi je doktor rekao. Apsolutno sam spremna, da nisam, ne bismo ni radili na toma. Sa sigurnošću tvrdim da ću biti najbolja majka na svetu - kaže Đurićeva, koja je izbrala i ime za dete. 

- Ako bude devojčica zvaće se Tamara, a ako bude dečak moj suprug će izabrati ime. Mada, moj muž je oduševljen idejom da bude dečak - rekla je Tijana.

Iskoristili smo priliku i da je pitamo o situaciji koja se odnosi na Tijanu Ajfon, koja je pre nekoliko dana uhapšena zbog prostitucije.

- Malo pre sam rekla, ambiciozno, jako, taj odno 26:9. Žao mi je, ima ljudi koji su ubice, pedofili, hajde da stavimo tu prostituciju u neku blažu vatijantu, ipak je to i legalno u nekih državama. Mislim, ja nju znam ovako iz viđenja, ali ipak je to Tijana Ajfon, ona se time bavi. Nadam se samo da neće biti stavlena na stub srama i da će iz ovoga izvući pravu poruku. Žena treba da spozna prave vrednosti. Nije kao da sam ja neka majka Tereza, ali sve to materijalno ide po strani, kada spoznaš pravu vrednost života. 

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mile
  03/06/2020 - 20:26
  sta ona vodi
 • Korisnik: goga
  03/06/2020 - 17:26
  bravo prelepa devojkon,čestitam na bebi i sve najlepše ti želim.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi