Taki i Maja Marinković
YouTube/printscreen
Taki i Maja Marinković

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Kako si izdržao sve ovo i da li je istina da se viđa Maja sa Janjuševićem? - pitao je Bora, Takija.

Maja Janjuš

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Koliko sam upućen, znam da je Maja stavila tačku, eto toliko ja znam. Ja njega nisam ni viđao, nisam se ni čuo - odgovorio je Taki i prokomentarisao kako se on osećao:

- Sve je to rijaliti igra, pa kako ko doživi, Maja je pravila scene koje nisu primere, bio sam ljut. Ivana je pametna devojka, ona jeste pogrešila, ali njena mama će to da oprosti, upoznao sam njenu mamu, zaljubila se, desilo se i šta ćemo - dodao je Majin otac.

Maja je otkrila da je iznajmila stan, a Taki je sve iznenadio kada je rekao da ju je on sankcionisao zbog toga što je dovodila Janjuša u stan, te se dotakao i toga što je njegova ćerka pozvala Markovu suprugu.

Taki i Maja Marinković

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Da li imaju slike? Ne mogu da tvrdim nešto što nisam video. Nigde nema dokaza! Maja je to rekla u prošloj emisiji, znao sam i da je otišla to veče da raščisti, ja sam joj rekao da krene novi putem, da je mlada i lepa - prokomentarisao je Taki i dodao:

- Zato je Maja sankcionisana i vraćena na Avalu. Maja je izjavljivala da će ga dovesti u stan, da će živeti zajedno, sad je izašla, ali mi smo izgladnili odnose, pošto Maja hoće da se osamostali, onda je iznajmila stan - priča Taki za Pink radio.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Pročitajte još: