MARKO NA APARATIMA! Sve javno na Instagramu! Luna Đogani se skinula, odmah usledio Miljkovićev komentar!

Nije mogao da se suzdrži!

Luna Đogani Marko Miljković
Foto: Pink

Luna Đogani i Marko Miljković, uživaju u ljubavi i vezi nakon izlaska iz "Zadruge". Ipak, fanovi i oni koji to nisu ne veruju previše u njihovu ljubav i smatraju da se ona ne može izgraditi kako treba, nakon svega što su prošli u rijalitiju, ali i uz činjenicu da je Luna zbog toga prekinula, na neko vreme kontakt sa majkom Anabelom Atijas.

Iako je Luna preksinoć u emisiji "Narod pita" pokušavala auditorijum da uveri da ona i Marko savršeno funkcionišu, njenu sreću, čini se, kvarili su negativni komentari ljudi koji su se sinoć uključili u emisiju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Među njima bila je i Marija Kulić, koja je rekla da i nema pravo da osudi Lunu, jer i ona ima goru kod kuće, misleći na ćerku Miljanu, ali da razume Anabelu što se udaljila od ćerke i zatražila vreme za sebe.

Danas je Luna zapalila Instagram svojom najnovijomo fotografijom pored bazena, na kojoj su do izražaja došle sve njene obline.

Miljković je u komentaru napisao: "Na aparatima!", a Luna mu je na to ogovorila: "Oko, drži se."

Njihova veza očigledno ide u dobrom smeru, a da li je Luna uradila nešto po pitanju odnosa sa svojom majkom. Ostaje nepoznato.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi