PRESLIKANA ZADRUGARKA Suprug Dragane Mitar uhvaćen u strasnom zagrljaju sa devojkom!

Lepo njemu, lepo Dragani

Dragana Mitar i Siniša
Foto: YouTube/Printscreen

Dragana Mitar je izašla iz prošle sezone "Zadruge" sa namerom da ponovo pokuša da sačuva brak sa suprugom Sinšom Dragutinovićem. Ipak, nakon toga ona je objavila da se razvodi, a ubrzo je usledio i incident kada ju je on izbacivao iz stana. Dragana je nakon toga podnela papire za razvod, a o njihovim nesuglasicama u braku i torturi koju joj je on prema njenim rečima priredio, progovorila je u emisiji.

Nakon toga je usledila i treća sezona "Zadruge" u koju je Dragana ušla sa ljubavnikom Edisom Fetićem. Njih dvoje su još uvek tamo, iako je sudbina njihove veze neizvesna, jer se često svađaju. Jedno je sigurno, a to je da su oboje još zakonski venčani jer brakorazvodni postupak nije okončan u ogba slučaja.

Siniša Dragutinović
Foto: Alo.rs/Goran Todorović

Bivši Draganin muž sinoć je uhvaćen sa svojom novom devojkom u jednom prestoničkom kafiću u kom je po prvi put ove sezone nastupala Ana Nikolić. Njega je uslikala naša novinarska ekpipa, a primetili smo i da Sinišina nova ljubav veoma liči na Draganu Mitar, njegovu još uvek zakonitu suprugu. Da li on to traži Draganu u drugim ženama? Ostavljamo vama da prosudite.

Siniša Dragutinović
Foto: Alo.rs/Goran Todorović
Siniša Dragutinović
Foto: Alo.rs/Goran Todorović

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi