Miljana Kulić
printscreen
Miljana Kulić

printscreen

Miljana Kulić, Foto: printscreen

Danas su u toku dana stigli zvanični rezultati, kao potvrda Miljanine trudnoće!

Naime, ona je uradila analizu krvi kako bi sa sigurnošću znala da li je u drugom stanju ili ne. Ipak, kućni testovi umeju da omanu, pa je iskoristila priliku da danas, tokom Zoline posete, zajedno sačekaju zvanične rezultate. Međutim, kada je stigao papir, ona nije znala da "dešifruje šta piše", pa se razmišljala da li da baci papir u jezero majci preko puta, da joj ona pomogne.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Kako nas Marija gleda, samo što nas puškom ne gađa!" prokomentarisao je Zola, kom nije strano da ga buduća tašta "ne miriše" mnogo.

Miljana Zola

printscreen

Miljana Zola , Foto: printscreen

 

Zola ušao u Zadrugu! Pogledajte kako je prošao susret njega i Miljane!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 29.09.2019. 16:30 Nenadani potez! Miljana i Zola, Foto: printscreen Zadrugarka Miljana Kulić prošle noći objavila je vest da je drugi put ostala trudna, te je tvrdila da je ponosni otac Lazar Čolić Zola. Veliki šef odlučio je da Miljani ispuni želju i dovede Zolu na velelepno imanje.

 

Kulićeva je  tom trenutku uzela pismo i pročitala šta joj je produkcija saopštila:

"Miljana, Zola, čestitamo, test je potvrdio Miljaninu trudnoću. Pozdrav, Veliki šef", pisalo je kratko, nakon čega je par nastavio sa grljenjem i poljupcima.

BONUS VIDEO:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!

 

Komentari (1)

Dd

29.09.2019 19:06

Malo mi sve deluje izrežirano! A Miljana ume i bolje da glumi! No, videćemo, kako kažu babe - kijavica i trudnoća se ne mogu sakriti!