Kija i Stefan
Screenshoot Instagram
Stefan Karić

printscreen

Stefan Karić, Foto: printscreen

Stefan Karić jedan je od učesnika treće sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga''. Stefan je stigao u karantin, i rešio je da progovori o svom učešću u ''Zadruzi 3''.

- Spreman sam, što se tiče stvari, ali psihički baš i nisam. Od mene možete očekivati samo duhovitost i neku pozitivu i nadam se da će tako i biti - počinje priču Karić i otkriva u kakvom je odnosu sa pobednicom ''Zadruge 1'' Kijom Kockar, sa kojom su ga povezivali.

PROČITAJTE JOŠ:

- Kija i ja smo samo prijatelji i komšije. Nije mi bilo prijatno bilo dok su me spominjali u ''Zadruzi''. Neki ljudi su tamo pričali da me znaju, a u životu ih nisam video - kaže Stefan i otkriva da li je spremna na novu ljubav u Beloj kući, ali i da li postoji mogućnost da mu se desi s*ks pred kamerama.

Kija Kockar

Screenshot Instagram

Kija Kockar, Foto: Screenshot Instagram

- Možete očekivati da mi se desi ljubav u ''Zadruzi''. S*ks pred kamerama ne obećavam, ali ne kažem da se neće desiti - rekao je Stefan i otkrio šta mu je porodica bivše devojke, pokojne misice Dijane Milojković poručila pred ulazak.

Popularna pevačica poginula u saobraćajnoj nesreći! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 06.09.2019. 10:17 Fanovi u šoku! Kajli Rej Haris, Foto: printscreen Pevačica Kajli Rej Haris (30) poginula je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Novom Meksiku. DUNUO VETAR I OTKRIO SVE! Dženifer Lopez uhvaćena u nezgodnoj situaciji! Pevačica pokazala međunožje!

 

BONUS VIDEO:

Mlađen Jovanović dan pred početak Zadruge 3 otkriva na šta je spreman!